Erkek Epilasyon’da Beautyderm Avantajları Başladı!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kim pürüzsüz, tüyden arındırılmış bir cilde sahip olmak istemez ki? Şüphesiz bunu her kadın ister. Çünkü tüyler, yaşam kalitesini etkileyen temel unsurlardır. Özellikle bazı durumlarda hormonal rahatsızlıklara bağlı olarak tüylenme oranı artmaktadır. Bu durumlarda tüylenme, daha büyük bir sorun teşkil eder hale gelmektedir.

Tüyün var olması başlı başına bir dert iken, var olan tüyü almak, bunu belirli zamanlarda tekrarlamak bu derdin kat sayısını arttırmaktadır. Çünkü tüyleri alırken ağda, ya da epilasyon gibi yöntemlere başvurmak, oldukça ağrı çekmeye neden olmaktadır. Diğer yöntemler ise tüylere adeta “Sizin ile yetinemedim, artarak gelin!” demenin bir diğer yoludur. Tüylerden kurulmanın en kolay ve ağrısız yolu ise lazer epilasyondur.

Lazer epilasyon, tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı sağlayan, kadın her erkek ayırt etmeksizin her bireyin gözdesi haline gelmiş bir yöntemdir. Kalıcı olmasına ek ağrısız veya az ağrılı olması da tercih edilirliğini arttırmaktadır.

Lazer epilasyon Bakırköy şubesinde kadın, erkek ayırt etmeksizin epilasyon uygulaması yapan Beautyderm, erkeklere aşağıda verilmiş bölgeler için hizmet sunmaktadır. Kollar,

  • Sırt bölgesi,
  • Bacaklar,
  • Koltuk Altı ve çevresi,
  • Ense,
  • Yüz alanları,
  • Göğüs bölgesi.

Erkek Epilasyon Dönemi Beautyderm’de Başladı!

Erkek epilasyon, Beautyderm ile yaygın hale gelmiş olan ve iki farklı şekilde uygulanabilen bir lazer epilasyon türüdür. Bahsi geçen çeşitler, aşağıda verildiği gibidir;

  1. Tüylerden tamamen arınmayı sağlayan yöntem
  2. Tüylerin azaltılmasını sağlayan yöntem

Erkek epilasyon işleminin iki farklı şekilde uygulanıyor olmasının neni şudur; bazı erkekler, tüylerden rahatsız oldukları için tamamen arınmak isterler. Bu erkeklere tüylerin tamamen bitmesini sağlayan yöntem uygulanır. Bazı erkekler ise tüylerin yoğun olmasından şikayetçi odlukları için azaltılmasını talep ederler. Bu erkeklere ise tüylerin belirli bir orana kadar azaltılmasını sağlayan yöntem uygulanır. İlk şekilde, yani tüylerin tamamen yok edildiği lazer epilasyon çeşidinde, daha fazla seans gereklidir.

Erkeklerin lazer epilasyon Bakırköy şubemizden memnun kalmamaları, bekledikleri sonuçları almamaları söz konusu değildir. Çünkü erkek kıl kökleri çoğunlukla siyahtır. Siyah kıl köklerinden olumlu sonu alma oranı daha yüksektir. Bu sebeple merkezimize gelen müşterilerimizin memnun olmamış bir şekilde ayrılmaları mümkün değildir.

Erkek müşterilerimizin memnun olmayacakları tek unsur ağrıdır. Erkeklerin sürekli kıl üreten hormonlara sahip olmaları, onların daha yoğun ışın almalarına neden olabilir. Daha yoğun ışın alımı sonrasında ise hafif bir ağrı ortaya çıkar. Ancak bahsi geçen ağrı dayanılmayacak düzeyde bir ağrı değildir. Hatta aksine, oldukça hafiftir. Yine de “Ben dayanamam!” diyen müşterilerimizin kullanabileceği anestezi özelliği gösteren birden fazla ürün mevcuttur.

Lazer Epilasyon Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

Erkek epilasyon uygulamaları sonucunda talep edilen fiyat, değişken bir özelliğe sahiptir. Bu değişikliğine neden olan birden fazla unsur mevcuttur. Bölge sayısı, kıl yoğunluğu, seans sayısı gibi unsurlar fiyatı etkileyen temel unsurlardır. Örneğin kıl yoğunluğu fazla olan bireylerde 10 seans gerekli iken, nispeten daha az kıl oranı bulunan kişilerde 2 seans yeterli olabilmektedir. Her iki seans sayısı için aynı fiyatı sunmak, pek de adil değildir.

Lazer epilasyon yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, epilasyonu yapacak yeri seçmektir. Sorunsuz, sancısız bir lazer epilasyon için alanında uzman merkezler ile işbirliği yapmanız oldukça önemlidir. Lazer epilasyon Bakırköy şubemiz, size daha risksiz, daha sağlıklı bir lazer epilasyon sunmak; ağrıyı azaltarak konforunuzu arttırmak ve uygun fiyat ile müşteri odaklı hareket etmek için hazırdır. Sizde uygun fiyatlı lazer epilasyon için firmamız ile iletişime geçebilir, gerekli bilgileri talep edebilirsiniz.

 

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR