Eşini Eterle Bayıltıp Emekli Polisi Boğazını Sıkarak Öldürdüler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Mersin’in Gülnar İlçesi’nde emekli polis memuru 73 yaşındaki Hasan Doğan, eterle bayıltılan 71 yaşındaki eşi Saffet Doğan’ın önünde, boğularak öldürüldü. Maskeli oldukları tespit edilen 2 saldırgan, evde tespit edilen bir kısım ziynet eşyasını alıp kaçarken, jandarma yapısında kurulan hususi bir ekip, cinayetle alakalı tahkîkat başlattı.

ETER KOKLATIP BAYILTTI

Vaka, Mut-Zeyne yolu üzeri Çukurasma Köyünde geride bıraktığımız cumartesi günü akşam saatlerinde ortaya geldi. Evde eşi ile eş güdümlü oturan emekli polis memuru Hasan Doğan, çalan zil ile eş güdümlü kapıyı açınca, maskeli iki bireyin saldırısına uğradı. Eve giren zanlılardan biri Hasan Doğan’ı tesirsiz duruma getirirken, öteki ise eter koklatıp bayılttığı ev kadını Saffet Doğan’ın ellerini ve gözlerini bağladı.

BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜRDÜ

Daha sonra ise eşinin önünde emekli polis memuru Hasan Doğan’ın direnmesi üstüne öfkelenen saldırganlardan biri, elleriyle boğazını sıkarak öldürdü. Saldırganlar sonrasında Saffet Doğan’ın bilezik, küpe ve yüzüğünü alarak izlerini kaybettirdi.

‘İMDAT’ ÇIĞLIKLARI ATTI

Kendisine koklatılan eterin etkisinin geçmesi ile Saffet Doğan’ın, ‘imdat’ çığlığı atması üstüne eve koşan komşuları acı olayla karşılaştı. Elleri ve gözleri açıldıktan sonra önünde yatan eşinin cesedine kapanarak gözyaşlarına boğulan Saffet Doğan, güçlükle sakinleştirildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Jandarma Vaka Yeri İnceleme ekibince evde kanıtlar toplandı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yapılan ilk otopside emekli polis memurunun boğularak öldürüldüğü belirlenirken, Mersin ve Gülnar Jandarma Komutanlığı’nca kurulan hususi bir ekip, maskeli iki saldırganın yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR