Eskişehirspor’da transfer haberleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü İbrahim Eldem, “Transfer konusu ile alakalı zamanımız çok. Eskişehirspor’a yakışan mali disiplin içerisinde aktarma yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Eldem, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, aktarmale alakalı sorular üzerine, Arjantinli forvet Matias Defederico ile sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Eldem, “Bu konuyla alakalı kimsenin bir şüphesi olmasın. Geçmiş dönemde bizde kiralık şeklinde oynayan futbolcularla da alakalı temasımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

31 Mayıs’ta uygulanan 51. Olağanüstü Kongre’nin şenlik havasında geçmesinde emeği bulunanlara de teşekkür eden İbrahim Eldem, şunları söyledi:

“Eskişehirspor’u, kuruluşunun 50. senesinde büyük hedeflere birlik ve beraberlik içerisinde bütün camiayı kucaklayarak taşımaya çalışacağız. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nin yaptığı organizasyonlarla gururlandık. Büyük Eskişehirspor yolunda taraftarlarımızla omuz omuza yaptığımız etkinlikler başarılı olmuştur. Bu hususta bütün taraftarlarımızı kutluyoruz. Eskişehirspor idareinin 50. yılla alakalı gerçekleştireceği etkinlikler eylül ayından itibaren devam edecek.”

– Yeni idare kurulu vazife dağılımı yaptı

Eskişehirspor’da Mesut Hoşcan başkanlığındaki yeni idare kurulu da vazife dağılımı yaptı.

Yönetim kurulunda vazife dağılımı şöyle:

Başkan vekili Ahmet Yalçın, başkan muavini Serkan Gülel, genel sekreter Ali İhsan Demirhan, idari asbaşkanı ve basın sözcüsü İbrahim Eldem, teknik asbaşkan Bahadır Ünalan, mali asbaşkan Bilge Kosbatur, altyapıdan mesul idare kurulu üyeleri Mehmet Yavuz Akpınar, Ahmet Zeyrek, amatör branşlar ve stattan mesul idare kurulu delegesi Mehmet Arı, temsil ve dış temaslar mesul idare kurulu delegesi Rıza Soydaş, yatırım ve projelerden mesul idare kurulu delegesi Armağan Oturanel, Eskişehir Spor ve Eğitim Vakfı’ndan mesul idare kurulu delegesi Ertuğrul Dindar, iktisadi işletme ve sosyal hizmetlerden mesul idare kurulu delegesi Doğuş Başkan.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR