Ferdi Tayfur Dolandırıcıların Kurbanı Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kendisini hekim şeklinde tanıtarak Ferdi Tayfur’un villalarını hastane uygulamak üzere satın alan adam dolandırıcı çıktı.

“VİLLALARINIZI ALMAK İSTİYORUM”

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, 2 sene evvel Yalova’da tamamlanmamış bir siteden 16 villa ve 6 villa arazisi satın aldı. Ünlü sanatçı emlakçı Mustafa Tezgel aracılığı ile kendisini hususi hastane sahibi hekim şeklinde tanıtan Çetin Ö. ile tanıştı. Doktor, “Sedef hastalarına güzel gelir diye bu arsa ve villarınızını satın alabilmek istiyorum.” yalanını attı.

TAPULARI DEVRETTİ

Doktora inanan Tayfur ise villa ve arazileri alabilmek istediğini ifade eden Çetin Ö. ile 14 senet karşılığında 800 bin liraya anlaştı. Senetleri kendisine ait olmayan hastanenin kaşesi üstüne imzalayan Çetin Ö., parayı ödemediği gibi tapuları da diğer bir şahsa devretti. Dolandırıldığını anlayan Ferdi Tayfur ise Çetin Ö.’ye dava açtı. Yalova’da görülen dava amacıyla ifadesine müracat edilen sanatçı, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde talimatla ifade verdi.

“PARAMI ALAMADIM”

Tayfur, sanık Çetin Ö.’nün hekim olduğunu öğrenince sorgulamadan evet dediğini söyleyerek, “Villaları satın alabilmek amacıyla yanıma geldi. Senet karşılığı anlaştık. Ama paramı bir türlü alamadım. Doktor yalan söylemez, sahtekarlık yapmaz. Fakat dolandırıcıymış. Ben sanatçıyım. Sanatçı basit inanır. Yeşilçam senedızlarının fazlası bu tür dolandırılmıştır. Dolap Osman diyorduk biz. Bu devirde fazla Dolap Osman var” dedi.

HAKİM HAYRANLIĞINI BELİRTTİ

Tayfur ile hakim arasında geride bıraktığımız diyalog ise ilgi çekti. Hakim, “Ben sizin filmlerinizi fazla severek izler, şarkılarınızı da aynı biçimde dinlerdim. Şimdi sizinle konuşuyor olmak fazla güzel.” dedi. Tayfur ise “Eserlerimizi severek takip etmeniz biz sanatçıları en mutlu eden şeydir.” karşılığını verdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR