Ferhat Göçer ve Ömür Gedik Evlenecek mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Uzun süredir birlikte olan defalar ayrılıp tekrar barışan Ferhat Göçer ve Ömür Gedik evleniyor mu? Ferhat Göçer ve Ömür Gedik dün gece Uçankuş programında öyle bir noktaya geldi ki az kalsın tüm ipler kopuyordu. Uçankuş progrmaına konuk olan Ferhat Göçer’e sorulan evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna Ferhat Göçer olumlu cevap vermediği gibi evlilikten yana olmadığını gösterecek tarzda konuşması üzerine Ömür Gedik telefonla programa bağlanarak “Bende evlenmeye meraklı değilim” diyerek Ferhat Göçer yanıt verdi.

Ferhat Göçer ve Ömür Gedik uzun süredir birlikte olması ve her seferinde merak konusu olan evlenme durumunun sorulması üzerine Ferhat Göçer Ömür Gedik çifti nerdeyse birbirine giriyordu. Uçankuş programının konuğu olan Ferhat Göçer evlenme planınız var mı? sorusuna pek istekli cevap vermeyince, Ferhat Göçer’in söylemleri üzerine Uçankuş progrmaına bağlanan Ömür Gedik ‘Evlenirsem mutlu olabilir, ancak Ferhat Göçer’le evlenicem diyede can atmıyorum.

Olmazsa üzülmem ama olursada mutlu olabilirim. Ayakları üzerinde durabilen bir kadınım, Ferhat Göçer evlenicem diye merakla beklemiyorum, olursa olur olmazsa olmaz.’ dedi. Ferhat Göçer’e sinirlendiği belli olan Ömür Gedik’in bu sözleri üzerine Uçankuş ekibi tarafından sorulan ‘Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?’ sözüne Ferhat Göçer ‘Sorun değil biz bu konuyu Ömür Gedik ile baş başa konuşuruz.’ diyerek konuyu devam ettirmekten kaçındı. Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti için bu konu oldukça hassas olmuş olacak ki Ferhat Göçer’in Uçankuş progrmaında evlilik ile ilgili sözleri üzerine hemen programa bağlanan Ömür Gedik ‘Bende Ferhat Göçer ile evlenmeye meraklı değilim’ diyerek aralarında bulunan gerginliği ortaya döktü.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR