Galatasaray Adası’nın Kaderi Belli Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası ile alakalı nihai kararını verdi. Yapılan inanılmaz genel kurul toplantısı neticesinde adanın sosyal tesis olarak kullanılması oy birliği ile kabul edilirken, kulüp başkanı Dursun Özbek, tahliye işleminin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

OY ÇOKLUĞUYLA KARAR VERİLDİ

Sarı-kırmızılı kulübün kira sözleşmesi 30 Kasım 2015’te sona erecek Galatasaray Adası’nın ileride nasıl değerlendirileceğiyle alakalı inanılmaz genel kurul toplantısı Türk Telekom Arena Stadyumu’nda yapıldı. 938 üyenin katılımı ile uygulanan toplantı sonucunca adanın sosyal tesis olarak kullanılmasına oy çokluğu ile karar verildi.

“YÖNETİM OLARAK BU KARARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Toplantının sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan başkan Dursun Özbek, “Genel kurul üyeleri sabırla mevzuşmacıları dinlediler. Çok kıymetli fikirler beyan edildi. Bizim genel kurulu yapmamızdaki maksat, demokratik bir ortamda üyelerin fikirlerini almak. Büyük bir fazlalıkla Galatasaray Adası eski günlerdeki gibi Galatasaraylılara hizmet edecek bir sosyal tesis olarak kabul edildi. Tüm Galatasaraylıların büyük bir özlemi vardı. İsmi ve verilen hizmet itibari ile sosyal tesis olarak oluşması amacıyla bu manada bir karar çıktı. Yönetim olarak biz şimdi bu kararın takipçisi olacağız. En kısa sürede Galatasaraylılara özledikleri Galatasaray Adası’nı hazırlamak amacıyla günümüz kalitesiyle ve yükselterek hizmete sunmak istiyoruz.” dedi.

ada-nin-kaderi-belli-oldu_x_7876303_2875_z1[1]

“ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI SARF EDECEĞİZ”

Çok şık bir toplantının olduğunu ifade eden başkan Özbek, “Sabırla insanlar dinledi. Son derece demokratik ve Galatasaray’a yakışır bir genel kurul oldu. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu bir sabır meselesidir. Son derece memnunum. Çıkan kararın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnsanlar keyifle Galatasaray Adası’nın sosyal tesis olarak hizmete girmesini bekliyorlar. Yönetim olarak biz de elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” diye mevzuştu.

“EN KISA SÜREDE TAHLİYE EDİLECEK”

Tahliye sürecinin söz hususu olduğunu ifade eden başkan Dursun Özbek, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu mevzu hukuka gidecek bir mevzu. Bu manada geçmişte uygulanan çalışmalar var. Bu çalışmaların bir evresinde ben de vardım. 30 Kasım’da sözleşme bittiği amacıyla yeni bir gündem oldukça açılıyor. Biz en süratli nasıl tahliye ederiz onun peşindeyiz. Dolayısıyla ona göre hukukçularımız bu hususta çalışıyor. Nasıl işi takip edeceğimiz hususu ile alakalı size bilgi veririz. Sadece şunu söyleyeyim en kısa sürede bunu yapacağız. Uzun senelere dayanan hukuki süreçler kimi zaman amaçtan sapıyor, beklentileri karşılamıyor. Bizim görevimiz en kısa sürede bunu sosyal tesis durumuna getirmektir.”

“SIRADA SPOR SALONUMUZ VAR”

“Bundan sonra ne gibi projeleriniz olacak?” sorusuna ise Özbek, “Sırada kapalı spor salonumuz var. Bunun amacıyla çalışıyoruz. Riva var, peşi sıra Taçspor’da mühim ilerlemeler var. Voleybolu o bölgeye aldık. Verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasındayız. Tek tek onları realize ediyoruz.” dedi.

“HER ŞEY SON DERECE POZİTİF GİDİYOR”

“Stadın üst kullanım hakkı ile alakalı ilerleme oldu mu?” sorusuna ise Özbek, “Onunla alakalı ilerleme var. Önümüzdeki bir iki ay zarfında onunla alakalı oldukça doyurucu bilgi veririz. Şu anda mevzuyla alakalı çalışıyoruz. Her şey son derece pozitif gidiyor. İnşallah hayırlı haberler vereceğiz.” olarak cevap verdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR