Galatasaray M.Ünited Şampiyonlar Ligi Maçı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şampiyonlar liginde umudunu son maçlara kadar taşıyan Galatasaray bugün TT Arena’da M. Ünited ile karşılacak. M.Ünited oyuncuları dün İstanbul’a geldi. Hava alanında Galatasaray’lı taraftarlar tarafından iyi bir karşılama ile karşılaşmayan M.Ünited Galatasaray’ın bu durumuna alışkın olduklarını belirtirken, olayla ilgili birçok tatsız gelişme yaşandı. Galatasaray grupta Cluj takımından aldığı 4 puanla iddiasını korudu. M.Ünited’le oynayacak olan Galatasaray 12 puanı bulunan ve çıkmayı garantileyen grup 1. si takımın yedek oyuncularıyla oynayacak.

Galatasaray M.Ünited Şampiyonlar Ligi Karşılaşması

M.Ünited yedek ağırlık bir kadro ile geldi. Genç oyuncularına imkan tanıyacak olan M.Ünited’e rağmen Galatasaray tedirgin. Özellikle Fatih Terim, “M.Ünited’in yedekleri bile dünyaca ünlü takımları yenebilecek güçtedir. M.Ünited eksik değil.” dedi. Galatasaray M.Ünited’i yenmek ve puanını 7’ye çıkararak son maçta rahat oynamak ve son maçta beraberlikle bile çıkabilmek istiyor. Ayrıca Cluj takımınında galibiyet almasını istediklerini söylesede bu akşam 21:45’de oynanacak olan maç herşeyin belli olmasını sağlayacak.

Galatasaray M.Ünited Maçının İlk 11’leri

Galatasaray Takımının ilk 11’i:

Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Elmander, Burak

Manchester United Takımının muhtemel 11’i!

Lindegaard, Rafael, Jones, Vermijl, Büttner, Carrick, Fletcher, Welbeck, A.Young, Macheda, Hernandez

Galatasaray parçalı forma ile sahaya çıkacak olup, maçın Türk Telekom Arena’da oynanması büyük bir avantaj olarak görülüyor. Galatasaray taraftarları stadı M.Ünited için adeta cehenneme çevirmek ve takımına destek olmak istiyor. Tüm Türkiye’de bu akşam 21:45 Şampiyonlar liginde büyük bir mücadeleye çıkacak olan Galatasaray’ı destekleyecek. Maç Star Tv ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR