Genç Gösteren Saç Renkleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Biz kadınlar vakit süratle akıp giderken her yıl bir yıl önceye göre yetişkin bir manzara kazanıyoruz. Bu durumun bir getirisi olarak saçlarımız da tarz değişikliklerine gitmemiz olası duruma geliyor. Genellikle her kadın saç dizaynında yaşını gerektiğince genç gösteren modelleri seçim ediyor. Genellikle 35 yaş üzeri kadınlarda gençlik formülü sarı kısa saçlar olarak belirginleşiyor. Bu renk seçiminin olumlu bulunduğu kadar olumsuz yanları da var. Bir defa bundan sonra parlak sarı saçlar gerektiğince demode bir manzara yaratıyor ve trendlerin arkasında bir gözlem taşıyor. Bu amaçla günümüz yazımızda genç gösteren saç renkleri ile tarzınızda küçük tefek değişikliklere gideceğiz. Bu sayede 2017 yılsine özgü, çağdaş ve genç bir manzara sergilemeniz hiç de güç olmayacak. Bakalım bu sezonun en fazla seçim edilen saç renkleri nelermiş?

Kızıl Saçlarla Havalı Bir Tarz

İlk bakışta dikkatleri üzerinize çekecek kadar iddialı bir saç rengidir kızıl. Genellikle dalgalı kızıl saçlar pek fazla erkeğin beğenisi aynı paydada bir araya getirmektedir. Beyaz ten kızıl saç ahengi yaşınıza genç bir manzara kazandırmak amacıyla ideal.

Çikolata Kahve ile Gelen Güzellik

Kahverenginin en trend tonlarından çikolata kahvesi, kadınlarda genç manzara amacıyla sık sık seçim edilen bir ton. Bu amaçla koyu kahve tonlarının cilt yüzeyinize yerleşeceği karanlık manzara yerine çikolata kahveyle fazla içten bir hava sergilemenizi tavsiye ediyor.

Sarıdan Vazgeçemeyenlere Bal Köpüğü

Sarı ve sarı tonları sizin amacıyla vazgeçilmez bir renkse o vakit seçiminizi bu yılnin en fazla seçim edilensi bulunan bal köpüğünden yana yapmanızı tavsiye ediyoruz. Güneşte parlak bir manzara amacıyla bal köpüğünün canlı havasından faydalanabilir, şık bir allıkla bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Renkli Saç Modası

Yeşil, turkuaz, pembe gibi renkli saçlar bu sezon fazla moda. Fakat bu renklerin sizin yaşınızı fazla küçük göstereceğini düşünüyorsanız saçlarınızın aralarına katacağınız tonlarla yeniliğe gidebilirsiniz. Bu sayede genç gösteren saç renkleri arasında değişik bir hava yaratacak, yaşınızın bütün detaylarını gizleme imkânına sahip olabileceksiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR