Gri İle Kış Kombinleri Nasıl Yapılır? İşte Detayları!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Gri rengi, günlük hayatımızda en çok kullandığımız renklerden biridir. Beyaz tişört kadar kurtarıcı olan gri, birçok renkle de uyum içersindedir ve kullanışlıdır. Bu yüzden de gri renk kıyafetler giymek için trend haline gelmesini beklemeye gerek yok.

Zaten kış ayları geldiğinde aklımıza ilk düşenlerden biri siyah, diğeri kesinlikle gridir. Ancak bunların yanında aynı zamanda da 2019-2020 sonbahar kış sezonunun da trend renklerinden biridir. Gün içerisinde, iş görüşmelerinde, ofis kombinlerinde, özel zamanlarda her daim her kombine uyum sağalayan bir renktir. Gerek kıyafet gerekse ayakkabı ve çanta gibi parçaların vazgeçilmez renklerinden biridir.

Üstelik gri renk, birçok renkle kombinlenme özelliğine sahip olduğu için çok fazla tercih edilir. Ek olarak kullanılan çokça parçada doğru parçalar ve renklerle harika görünüm yaratabilir. Ancak gri tek başına kullanıldığında oldukça sade bir renktir. Bu nedenle kombinlerde kullanıldığı zaman makyaj yaparak renklendirme yapılması gerekir. Birkaç basit dokunuşla gri rengi ile harika kombinler yapmak sizin elinizde.

1) Grinin İnsanlarda Bıraktığı Etki

Gri, ciddiyeti temsil ettiği için, diplomatik bir renk olduğu düşünülür. Gri seven kişilerin kişilik özelliklerine bakıldığında ise kuralcı, olaylardan uzak durmaya çalışan, içe kapanık yapıları olduğu söylenmektedir. Hatta özellikle dışa dönük, hareketli bir yapınız varsa griyi bunaltıcı bulmanız gayet normal.

Son dönemlerde gri renginin giderek popülaritesini artırması sanki griye yönelik olan bu tabuları yıkmaya yönelikmiş gibi. Tabudan kastımız gri çok popüler bir renk olduğu kadar, aynı zamanda grinin soğuk bir renk olduğu da düşünülmektedir. Biz de bugün sizler için gri renklerle nasıl sıcak kış kombinleri yapılır, hepsini sizler için bir araya getireceğiz.

2) Gri İle Yapılan Günlük Kombinde Kullanılan Renkler

Günlük kombinler daha pratik olan, çok fazla özen istemeyen kombinler olduğu için kendimizi çok fazla bunaltmayız. Bu yüzden de pratik olan kolay kombinlenebilen renklere yöneliriz. Bunların başında da şüphesiz ki siyah ve beyaz renkleri gelir.

Baştan aşağıya gri kombin yapmak da mümkün elbette. Ancak gri sade bir renk olduğu için biraz renk katmak o solgun görüntüyü kırmak gerek diye düşünüyorum. Bu yüzden griyi mutlaka bir renk katarak kombinleyin.

3) Gri ve Pudranın Uyumu

Griyi soluk bulan kullanmak istemeyenler için gri kombinlere harika bir renk katacak olan bir rengi söylemek istiyorum size. Tabii ki özellikle de feminen tarzda giyinmeyi seven kadınların en çok kullandığı renk, pudradan başkası değil.

Özellikle de griyi üst kıyafette kullanmak istemeyenler için gri jean çok bir tercih olacaktır. Üzerinize ise pudra tonlarında giyeceğiniz bir bluz ya da kazak ile muhteşem uyumu yakalamanız mümkün. Aynı zamanda bir diğer seçenek ise blazer ceket diyebiliriz. Tercih sizin.

4) Kışın Kaban Seçiminde Gri

Kışın o buz gibi soğuklarda neredeyse hep üzerimizde olan, neredeyse hiç çıkaramayacağımız kaban ve montların rengini seçerken gri tercih etmek çok doğru bir seçim olacaktır. Bence kabanlara özellikle de kaşe modellere en çok yakışan renktir diyebiliriz.

Böylece farklı renklerde, desenlerde atkı, bere, şal gibi kış aksesuarlarınızı kabanlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda aksesuarlarınızla farklı görünümler yaratma imkanı da elde etmiş olursunuz. Gri gibi nötr renklerle bu tarz kombinler çok yakışmakta.

5) Gri İle Kırmızının Uyumu

Gri ile en çok yakıştırılan ve bir araya getirilen diğer renkler ise yeşil ve kırmızıdır. Gri uzun bir paltonuz varsa, tüm gün dışarıda olacağınızdan üstünüzden çıkaramayacaksanız kırmızı, yeşil bir çanta veya şal ile görünümünüze hareket katabilirsiniz.

Aynı zamanda gri kıyafetlerinizin içine kırmızı giyerek hem griyi sıradanlıktan çıkarmış olursunuz, hem de kırmızı kıyafetinizin vamp havasını ortadan kaldırmış olursunuz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR