Güzel Şarkıcı Hadise’nin Bilinmeyen Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Güzel şarkıcı Hadise’ye ait en yeni fotoğraflar ve Hadise’nin bilinmeyen hiç bir yerde göremeyeceğiniz resimleri sizlerle. Genellikle hayranlarının baseneacağı ve kapak fotoğrafı şeklinde kullanılabilecek tarzda Hadise fotoğrafları yüksek kalitelerde sizlerle.

Hadise Kimdir?

Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985 doğmuş bulunan, Belçikalı Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika’da Sivaslı bir ailenin kızı şeklinde doğup büyüdü. 2003 senesinde Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına karşın albüm önergüzel almasının üstüne albüm hazırlıklarına başladı. 2005’te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat’te yer alan “Stir Me Up” şarkısıyla Belçika’da ve Türkiye’de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye’ye taşıdı.

2008’de ikinci stüdyo albümü Hadise’yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan meydana gelen albümde yer alan “Deli Oğlan” şarkısı Türkiye’de bir hit oldu. Sonraki sene Türkiye’yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Düm Tek Tek” ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarışma yardımıyla popülerliğini artırdı. Aynı sene Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahraman’ın çıkış şarkısı “Evlenmelgüzelz” ile yine listelerde yer aldı. 2011’de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?’i yayımladı. Albümdeki “Superman”, “Aşk Kaç Beden Giyer?” ve “Mesajımı Almıştır O” şarkılarına klip çekti. 2014’te Tavsiye albümünü satışa sundu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé’den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 senesinden beri devam etmekte bulunan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere fazla sayıda mükafat kazandı.

Serdar Ortaç’ın 2008 yazında pazara çıkan Nefes albümünde yer alan “Düşman” isimli şarkıda Ortaç’la düet yaptı. Christina Aguilera, Brandy ve Beyoncé gibi isimleri numune aldığını bildiren Hadise, müziğinde etkilendiği sanatçılar arasında Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton, Jamiroquai ve U2’yu saymaktadır. Şarkılarında classic müzik, rock, soul ve dünya müziklerini harmanlamaya çalıştığını belirtmektedir.

Hadise ana dili Türkçe’nin yanı sıra güzel derecede Felemenkçe, Fransızca, Almanca, ve İngilizce bilmektedir. Belçika’nın Hasselt şehrinde pazarlama üstüne lisans yapan Hadise, bütün boş zamanlarını müziğe ayırdığını ve genelde söz yazıp beste yaptığını beyan etmektedir.[kaynak belirtilmeli]Acun Medya’nın projesi ile 2011-2013 Ekim ayından itibaren Show TV’de yayımlanan, sonrasında sırayla Star TV ve tv8’e geride bıraktığımız ses yarışması O Ses Türkiye’nin jüriliğini yapmaya devam etmektedir.

Güzel Şarkıcı Hadisenin En Yeni ve En Bilinmeyen Fotoğrafları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR