Hamza Hamzaoğlu nikah tazeledi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kulüp başkanı Dursun Özbek ve idare kurulu delegesi Cüneyt Tanman’ın da hazır varolduğu törende Hamzaoğlu, 3 senelik yeni sözleşmeye imza attı.

Hamza Hamzaoğlu ile gerektiğince başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını bildiren başkan Özbek, “Çok da eğlenceli bir sezon oldu ve iki kupayla bitirdik. İlk kontratını yapar iken de idaredeydim. Çok güvendiğimiz, fazla yararlı olacağına inandığımız biriydi. Göreve ilk getirirken tekrar uzun vadeli düşünüyorduk. Çok isabetli bir karar aldığımızı herkes gördü” diye konuştu.

“Kendisiyle yaptığımız görüşmeler kapsamında, önümüzdeki 3 senelik devrede birlikte olacağız” diyen Özbek, “Galatasaray’ı başarıdan başarıya koşturacağına inandığım bir arkadaşım. Bundan ileri devrede de her vakit hocamızın gerisinde olacağız. Galatasaray’ı eş güdümlü başarıya taşımak amacıyla gerekenleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

– Hamzaoğlu: “Daha fazla çalışmamız gerekliliğinin farkındayız”

Kendisine duyulan güvenden ötürü sarı-kırmızılı idaree teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, yeni devrede fazla da fazla çalışmaları gerekliliğini kaydetti.

Galatasaray’la ilk imzayı tekrar Florya Metin Oktay Tesisleri’nde imzaladığını anımsatan sarı-kırmızılı teknik adam, şunları söyledi:

“O gün fazla değişik heyecanlar içerisindeydim. Yıllar sonra tekrar takımıma hizmet verecek olmanın heyecanı vardı. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar bulunuyordu. Şükürler olsun bugüne kadar işlerimiz umduğumuz gibi gitti ve sezonu 2 kupayla kapattık. Yönetimimizin bize duyduğu güvenle 3 sene fazla birlikte çalışacağız. Bundan ileri devre amacıyla de düşüncelerimiz ve hayallerimiz var. Önemli bulunan bu süreçte görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek. Önümüzdeki devrede fazla fazla çalışmamız gerekliliğinin farkındayız.”

İmza töreninde yer alan sarı-kırmızılı yönetici Cüneyt Tanman, idarecilik görevine gelir gelmez Hamza Hamzaoğlu’nun 2 adet kupa getirdiğini aktararak, “Onunla çalışmaktan fazla mutluyum. Takımını tanıyan ve gelecekle alakalı planlarını yapmış bir teknik adamla çalışıyor olmak, bizler amacıyla fazla önemli. İnşallah güzel bir birliktelik olacak. Önce TFF Süper Kupa, sonra da başka kupalarla eş güdümlü bunu taçlandıracağız” olarak konuştu.

Konuşmaların ardındannda sözleşmeye imza atılırken, eş güdümlü basın mensuplarına poz verildi.

– Özbek’ten aktarma açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, imza töreni ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, aktarma çalışmalarına değindi.

Transfer sezonunun başladığını ve bütün çalışmalarını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun projesi kapsamında yürütülecek olduğundan ötürü da ilk onunla mukavele yaptıklarını dile getiren Özbek, şunları kaydetti:

“Bizim en doğru yaptığımız iş, evvel hocamızla mutabakata varmaktı. Çünkü bütün hazırlıklar hocamızın projesi tarafında ilerleyecek. Dolayısıyla bugün başladık. Şimdi 5 dakika sonra kimi aktarma edeceğimizi söylemek hatalı olur. Elimizde listemiz var. Kendi içimizde tartışmalarımızı yapıyoruz. En büyük faydayı getirecek isim önemli. Zaten takımımızın bir omurgası var. Şampiyon takımız. Galatasaray esasen bir senedızlar topluluğu. Her senedız da burada oynamak istiyor. Böyle bir markayız. Hocamızın projesi kapsamında aktarmalerimizi yapacağız.”

Sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi hedeflerine değinen başkan Özbek, “Hocamızın esasen Şampiyonlar Ligi başarısı tarafında bir proje hazırladığını biliyorum. Bize de anlattı. Bu, uzun değil orta vadeli bir süreç. Hamza hocamızla tekrar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi en güzel biçimde temsil edeceğiz. Projenin sonucunda da Şampiyonlar Ligi kupası var. Hocamız uzun vadelidir, burada kalıcıdır. Bu projeyi sonuna kadar götürmesini istiyorum” olarak görüş belirtti.

Öte yandan, yöneltilen bir soru üstüne yeni sezon evveli rakiplerdeki hareketliliği değerlendiren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Rakiplerimiz şu anda yeni sezona bizden fazla hırslı ve azimli biçimde hazırlanıyorlar. Kaybettikleri bir şampiyonluk var. Önümüzdeki sene da aynı senaryoyu yaşam sürdürmek istemeyeceklerdir. Biz de her şeyin farkındayız. Bir başarı elde ettik ama bunun sonu yok. Yeni başarılar yakalamalıyız. Sezon başından itibaren biz de ciddi biçimde önümüzdeki sezona hazırlanacağız. Birfazla takımın içerisinde yer aldığı bir şampiyonluk yarışı olacaktır. Buna da en güzel biçimde hazırlanacağız” olarak konuştu.

Hamzaoğlu, bu sezon kazanılan başarılara karşın, fırsatlı oldukları tarafında yorumlar yapıldığının aktarılması üstüne, “Biz neler yapıp da başarılı olduğumuzun farkındayız. Bir başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Bu işin içerisinde fırsat var ama fırsat çalışandan yanadır. Biz çalıştık. Hiçbir vakit işimizi tamamıyla fırsata bırakmadık. Çalıştık ve bekledik. Şans da bize yardım etti” diyerek sözlerini tamamladı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR