Hande Yener’in İnanılmaz Kıyafeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da sahne alan Hande Yener senenin en ihtişamlı gecesine imza attı. Sahneye 12 kişilik dans ekibi ile birlikte, dev kanatlarla inen Yener, 24 şarkılık hit repertuvarını olağanüstü bir şovla sergiledi. Harcadığı emek ve seyirciye gösterdiği saygıyla tam puan alan Yener, yoğun heves üstüne defalarca bis yaptı. Finalde gözyaşlarını tutamadı.

GÖBEĞİ TAŞTI

Harbiye Açıkhava’da konser veren Hande Yener, dersini güzel çalıştı ve değişik tarz kıyafetleri ile resmen görsel bir şölen verdi. Hande Yener önceki akşam Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahneye çıktı. Yener 24 şarkıdan meydana gelen repertuarı amacıyla her şarkıya hususi kostüm hazırlattı. Yener’in göbeğini açıkta bırakan kara kıyafetinden taşan kiloları ilgilerden kaçmadı.

HER ŞARKIDA FARKLI KONSEPT

Kostümleri aşağı yukarı iki ayda el işçiliğiyle hazırlanırken toplamda 250 bin adet kristal taş kullanıldı. Hakan Akkaya, Yener amacıyla 7, dansçılara da 60 parçalık bir koleksiyon hazırladı. Sahnenin ilişkisi bilinmeyen bir ileride Yener’in lideri bulunduğu koloninin, terk edilmiş malikaneye yerleşmesiydi. Hayranlarından tam not alan sahne her şarkıda değişik hal aldı.

hande-yener-ozel-olarak-hazirlandigi-konserde

200 KİŞİLİK EKİPLE ÇALIŞTI

Provaları aşağı yukarı iki ay süren ve 200 kişilik ekiple çalışılan canlı performansı ve sahne şovuyla Yener, 24 şarkısını seslendirdi. ‘Naber’ şarkısıyla 500 metre kumaş kullanılarak uygulanan dev kanatlarla sahneye asılı bir biçimde beyaz elbisesiyle çıkan Yener, konserin açılışını yaptı. Dünya dans şampiyonlarından meydana gelen 12 kişilik dans ekibi de sahnedeydi. Yener, çıkışta söylediği ‘Naber’ şarkısından sonra ışıklı bir duvakla tamamladığı beyaz elbisesiyle sahneye geldi. Yener’e ‘Kış Kış’ şarkısında 8 şahıstan meydana gelen işaret dili ekibi eşlik etti. Ardından giydiği kırmızı elbise ise sosyal medyanın hususu oldu.

“MİKROFON VE AYAKKABIMI ÇALDILAR”

Konserin ikinci alanında ise gladyatör şovlarıyla bilinen Stunttwins kardeşler ilgi çekti. Yener de onlara gladyatör kıyafetiyle sahneye çıkıp eşlik etti. Yener, “Ben bu sevginiz yardımıyla varım” derken gözyaşlarını tutamadı. Konserin bir alanında Yener, sanat camiasındaki arkadaşluklara da göndermede bulundu. Yener, “Sanat camiasından arkadaş olacak diye kafayı kırdım. Sonunda oldu. Berksan’ı geç buldum. Önceden biri ayakkabımı çaldı; öteki mikrofonumu” dedi.

“DÜNYA YILDIZLARI DA BURADA”

Lady Gaga, Modanna ve Amy Winehouse gibi dünyaca ünlü starların gibi 3 dragqueen hususi kostümleri ile konserin ilgi çeken ayrıntıyı oldu. Amy Winehouse ölüm senesinde ‘Back to Black’ şarkısına uygulanan hususi dans koreografisi ve dev fotoğrafı ile birlikte anılırken Yener, “Büyük bir sanatçıydı. Sevgiyle anıyorum.” dedi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR