İbrahim Tatlıses Çözüm Süreci Yorumu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Çözüm sürecinin geldiği son hale reaksiyon gösteren İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak altına uzun bir makale yazdı.

“BU RESME BAKAN MERHAMETE GELİR”

Instagram hesabından Türkiye’nin son devre hayat sürdürdükleri ve çözüm sürecine dair açıklamalarda tespit edilen ünlü sanatçı, devresinin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Şivan Perwer ve kendisinin Diyarbakır’da aynı sahnede yer aldığı fotoğraf karesini paylaşarak, “Hele bu resme güzel bakın; yüzümüzde güller açıyor. Bu resme bakan merhamete gelir be! Şimdi soruyorum biz Diyarbakır’a neden geldik; süreci çözelim; barışa gayret edelim diye! Şiwan yasaklıydı, gelmezdi ama adam her şeyi göze alarak Irak’tan kalktı geldi!”

“BARIŞTAN BAŞKA NE BİRLEŞTİREBİLİR”

“Benim durumumu esasen biliyorsunuz. Kalabalığa rahatsızlığımdan dolayı, her yanım kasım kasım kasılıyor. Ben de hiç bir şeyi gözetmeden kalkıp geldim. İnanıyorum ki cumhurdiğernımız barışı yürekten istediği amacıyla bizleri Diyarbakır’da topladı! Sayın Barzani de Irak’tan gelmedi mi? Eee netice sıfır, elde var sıfır. Tekrar bizleri çözüm süreci ve barıştan diğer ne birleştirebilir?”

 

“ŞEHİTLER ÖLÜYOR”

“Benim bildiğim barışa giden yolun üzerinde hiçbir şey olmamalı ama tekrar kan tekrar ölüm, tekrar ‘şehitler ölmez yurt bölünmez!!! Gelin dostlarımızı güldürelim düşmanlarımızı da sevindirmeyelim, kendimize güldürmeyelim. Ta ki barış gelene kadar, ey efendiler…!” ifadelerini kullandı.

Tatlıses’in açıklamasında ‘cumhurdiğernımız’ ifadesinin ‘diğernımız’ kısmının büyük harflerle makaleldığı görüldü.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR