İftarlık Gazoz’un Fragmanındaki Detay Gözlerden Kaçmadı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Başrolünde ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın rol aldığı İftarlık Gazoz fragmanı yayınlandı. Gerçek olaylardan ilham alan öyküsü ve Yüksel Aksu’nun kendi yaşam hikayesini mevzu alan film, 40 sene önceki Ege kasabalarında geçiyor. Fragmanda Cem Yılmaz’ın son projelerinde de karşımıza çıkan bir ayrıntı gözlerden kaçmadı…

CEM YILMAZ YİNE SEYİRCİ KARŞISINDA

2015 seneının sonlarına doğru Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ile sinema salonlarındaki mevzumunu alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2016 seneının ilk sinema filmi bulunan ‘İftarlık Gazoz’ filmiyle tekrar izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İZLEYİCİYE KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞATACAK

70’li senesinin Türkiye’sinde barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birisinde ailesiyle eş güdümlü yaşam sürdüren Adem ile Gazozcu Cibar Kemal Usta’nın arasındaki dostluğu mevzu alan İftarlık Gazoz filminde, Anadolu insanının yaşadığı sevinçler, üzüntüler ve o zamanlarda yaşanan zorluklar mevzu ediliyor. Kadim bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı filmde sarfedilen Ege Şivesi ise filmi izleyenlere gerektiğince eğlenceli anlar yaşatacak.

HER YERDE KEMAL VAR

Cem Yılmaz büyük ihtimalle şuurlu bir seçim şeklinde yer aldığı son projelerin nerdeyse tamamında Kemal isminin filmde geçip gitmesini sağlıyor. “Pek Yakında” filminde de Cem Yılmaz’ın canlandırdığı karakter rol icabı düzmece şeklinde “Kemal” ismini kullanmıştı. İftarlık Gazoz’un fragmanında da Kemal adı anında göze çarpıyor…

İFTARLIK GAZOZ OYUNCULARI

Başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın rol aldığı filmin başka oyuncuları arasında; Ümmü Pütgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Macit Koper yer alıyor.

”Her şey bir niyetle başlar” ilişkisinin işlendiği İftarlık Gazoz filmi 29 Ocak 2016 tarihinde vizyonda olacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR