İkinci El Otomobil Almak için En Uygun Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, şu an ikinci el taşıt fiyatlarının ideal olduğunu ifade etti. Erkoç, “Fiyatlar idealken taşıt alan karlı çıkar, beklerse aynı taşıta oldukça fazla ödemek halinde kalabilir.” ikazında bulundu.

Erkoç, aşrı kur artışının sıfırda pahalılığa sebep olduğunu ve isteği ikinci ele kaydırdığını belirtti. Erkoç, ikinci elde giderek artacak isteğin sektörde fiyatları fazla oldukça yukarılara iteceğini vurguladı.

İKİNCİ EL ALIRKEN BUNA DİKKAT!

Erkoç, ikinci elde tüketicinin en büyük sıkıntısının kandırılma riski olduğuna ilişki etti ve “Kilometresiyle oynanmış, ağır kazalara karışmış, ciddi teknik ve kalıcı problemleri bulunan taşıtları bilmeden, değerini aşan paralar ödeyerek alanların yaşadığı mağduriyetleri, hukuki problemleri, sektörde devam eden kayıt dışılığı önleyecek, güveni temin edeceğiz. ” dedi.

motorlu-arac-saticilari-federasyonu-baskani-7831984_x_5462_o[1]

1 SENE GARANTİ

Otomobil satış kısmı OTONOMİ’nin Yönetim Kurulu Başkanı bulunan Aydın Erkoç, şunları kaydetti:

“Güven fazla önemli. OTONOMİ’de satılan taşıta kontrolleri yaparak 1 yıl garanti vereceğiz. Bu arada burasının bir ticaret merkezinden ibaret olmasını temenni etmedik, sosyal yönü da ele aldık. OTONOMİ içerisinde kafe ve restoranlar, camiler de bulunuyor. Aileler ve çocukları amacıyla varlıklı sosyal aktivitelerimiz olacak. Dolayısıyla OTONOMİ, bu yönüyle de tam manasıyla bir ‘Otomotiv Hayat Merkezi’ olacak. İlgilileri açılışımıza bekliyoruz.”

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR