İKİZLER Burcu 27 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart26 Temmuz 2015 Piyasa İkizler burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü İkizler burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili İkizler, hususi mevzularını meydana koyup sonrada pişmanlıklar yaşıyorsun. Aklın şeytanca şeyler amacıyla çalışıyor ama sebep tedbirsiz davranırsın anlaşılır şey degil. Çenen ve aklın hala gereğinden çok çalışıyor. Konuşmalarında alakalı ol. Kendinle alakalı yaptığın sohbetlerde dedikodulardan uzak dur.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

İstek ve ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi amacıyla baskı kurma eğiliminde olabilirsiniz. Günlük burç yorumları Fakat, bu halde hiç beklemediğiniz bir an da ya da hiç beklemediğiniz biçimde köşeye sıkıştırılma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Zaman alan işler var. Fakat öğleden sonra karşınıza çıkabilecek öneriler düşüncelerinizi değiştirebilir.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Bugün Ay rsquo;ın varolduğu mevzum, duygusal saplantılarınızı oldukça ilgi çekici duruma getiriyor.. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz amacıyla sessiz yerleri seçim edebilirsiniz. Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine sebep oluyor. Ccedil;evresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, amacıylaize sinmeyen bir şeyler var sanki.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Günün ilk %50 sinde mecburi şeklinde tamamlanması gereken rutin işler keyfinizi kaçırabilir. Fakat ertelemek, ihmal etmek yerine vakti güzel değerlendirirseniz oldukça sonra keyfinizi biraz olsun yerine getirecek teklifler gelebilir.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün içerisinde ilişkilerinizdeki etkileşim mevzusu ile alakalı bir mevzu ile alakalı mevzuşurken ne diyeceğinizi iki kere düşünmeniz ve bilhassa öfkelenme mevzusu ile alakalı aceleci olmamanız yararlı olacaktır. Yakın etraf ilişkileri ve etkileşimle alakalı sorunlara açık bir günden geçmektesiniz.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Yakın olmak amacıyla boş vaatlerde tespit edilen ve size tatlı diller döken bir arkadaşınıza ilgi edin. Her dediğinize evet diyen insandan hayır gelmez.
26 Temmuz 2015 Piyasa İkizler burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü İkizler burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR