Instagram Fenomeni “Emrah Yılmaz” Evlendi!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Instagram fenomeni “Emrah Yılmaz” sosyal medyanın aranan isimlerinden biri olarak mutlu gününü takipçileriyle paylaştı. Tesettürlü bir bayan ile evlenen ve mutluluğu gözlerinden okunan Emrah Yılmaz dikkatleri ilk olarak e_y_7 kullanıcı adıyla çekmişti. Bu mutlu gününde pek çok yakını, çevresi ve Antalya Kemer Belediye Başkanı Sayın Necati Topaloğlu’da katıldı. Belediye meclis üyelerinin de katıldığı düğünde ünlü sanatçı Musa Gezer ve ekibi de yer aldı.

Instagram fenomeni modern duruşu ve karizmasıyla takipçilerinden büyük bir ilgi görüyor. Son olarak İnstagram fenomeninin evlendiği duyuldu ve düğününe pek çok ünlü isim ile sanatçı katıldı. Dikkatleri e_y_7 kullanıcı adı ile çeken Emrah Yılmaz’ı bu mutlu gününde Antalya Kemer Belediye Başkanı’nın da katılımıyla yalnız kalmadı. Ünlü sanatçı Musa Gezer ve ekibi de düğününe katılarak ortamı renklendirdi.

Instagram’da fenomen olmasını tarzına ve seçtiği aksesuarlara borçlu olan Emrah Yılmaz sahip olduğu tarzı ile pek çok kişiye örnek oluyor. Sıradışı tasarımları bir araya getirerek sıra dışı bir tarz oluşturan fenomen düğününde giymiş olduğu kıyafeti ile de dikkatleri çekmeyi başardı. Pek çok damat adayına da örnek olacak bir kombine imza attı. Instagram’da takipçi sayısı sürekli artan Emrah Yılmaz son olarak evliliği ile de pek çok kişinin dikkatini çekti ve yakından incelenmeye başladı. Her hali ve her tarzı incelenen Emrah Yılmaz e_y_7 Instagram hesabıyla pek çok kişiye ilham oldu.

Giyim tarzında ve şeklinde sınır tanımayan Emrah Yılmaz en pahalı ve kendisi için özel olarak tasarlanmış olan aksesuarlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram’da paylaşmış olduğu videolar ve fotoğraflar ile milyonların gönlünde taht kuran Emrah Yılmaz pek çok alanda yapmış olduğu çekimlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü fenomenin kullandığı tasarımlar yok satıyor. Emrah Yılmaz ınstagram’daki paylaşımlarıyla milyonların ilgisini hak ediyor. Tekrar tekrar izlenen detaylarla saç stili, elbise seçimleri, kumaş seçiminde ve aksesuar seçiminde her şey didik didik inceleniyor. Her hali dikkat çeken ve her paylaşıma olay olan Emrah Yılmaz son olarak da evliliği ile ön plana çıkıyor. Sosyal medyada takipçileri tarafından evliliği ile ilgili de pek çok yorum yapılıyor.

Instagram Fenomeni Emrah Yılmaz’ın İnstagram Adresi: www.instagram.com/e_y_7

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR