İvana Sert En Büyük Show Dekolteli Kıyafeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

En Büyük Show programı yine İvana Sert dekoltesiyle sarsıldı. Show Tv ekranların Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan En Büyük Show programı geçtiğimiz hafta ilk programıyla İvana Sert’in göğüs frikiğiyle olay olmuştu. Bu haftada En Büyük Show programı yine İvana Sert’in göğüs dekoltesiyle olay yarattı. İvana Sert askısız giysisiyle gece boyunca dikkatleri üzerine topladı.

En Büyük Show programı Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana İvana Sert’le konuşulsada program reytingleriylede iyi durumda. Geçtiğimiz hafta En Büyük Show programında ivana Sert göğüs frikiğinin dışında derin yırtmaçlı elbisesiylede çok konuşulmuştu. Bu hafta yayınlanan programla ise omuz hizasının tamamen dekolte olacak şekilde giydiği kıyafeti ve göğüs dekoltesiyle ilgiyi üzerinde topladı.

İavana Sert’in En Büyük Show’un her bölümünde dekolteli kıyafetler giymesi sosyal medyayıda 2 ye böldü. Bir kısım izleyici özellikle erkeklerin ağırlıklı olduğu izleyiciler İvana Sert’in kıyafetlerinden memnun olduklarını dile getirirken, ağırlıkları bayanların oluştuğu izleyici kitlesi ise İvana Sert’i yerden yere vurdu. İvana Sert’in giydiği kıyafetlerden rahatsız olan bu bayanlar İvana Sert’i programı izletmek için kendini çirkin şekilde teşhir ettirdiği belirtildi. Yorumlarda ağırlıklı olarak En Büyük Show programı yerine İvana Sert’in giydiği kıyafet yer aldı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR