Kaya Çilingiroğlu Oyunu Hangi Partiye Verdi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Muğla’nın Bodrum eyaletinde tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, oyunu AK Parti’ye verdiğini ve kazananın AK Parti olduğunu söyledi.

ESKİ EŞİYLE TATİLDE

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bir otelde tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Eski eşi Feraye Tanyolaç ve oğlu Kaya ile tatil yapan Çilingiroğlu, gündeme dair soruları da yanıtladı.

“ZEHRA’NIN KİLOSUNU ABARTMIŞLAR”

Çilingiroğlu tatil amacıyla Bodrum’a yaklaştığını belirterek, “Bayram tatili içi geldim Bodrum’a, arkadaşımın oteline. Kaya’nın da okulu tatile girdi. Zehra şu an Ayvalık’ta tatilde. Buradan sonra birkaç gün Ayvalık’a gideceğim. Ayrılsak da çocuklarımız amacıyla bir araya geliyoruz. Zehra’nın kilolu olduğunu abartmışlar. Kilolu değil, zayıf bile. Kaya da biraz kilo var ama bu yaşlarda kilolu olmasında bir sorun olmuyor. O yaşlarda çocukların biraz kilolu olmasını istiyorum” diye konuştu.

kaya-cilingiroglu-oyumu-ak-parti-ye-veriyorum

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Programlar ile ilgili soruları yanıtlayan Çilingiroğlu, “Birkaç uygulama öneriyi var. Bu yıl TRT’de devam eder miyiz bilmiyorum ama teklifleri dşayetlendireceğim. Stadyum uygulamaını yapıyorduk, şayet memnunlarsa tekrar devam ederiz” olarak konuştu.

“MANTIKLI OLDUM AK PARTİ’YE OY VERDİM”

Oyunu AK Parti’ye verdiğini ifade eden Çilingiroğlu “Benim siyasi görüşüm belli esasen. Ben mantıklı oy veririm. Dolayısıyla içlerinde baktığımda en doğru oyun AK Parti’ye verilmesi gerekliliğini düşündüm. 5 ay oldu mesela, hükümet kurulmadı. O yüzden AK Parti’ye veriyorum. Sağ, sol gibi bir görüşüm de yok ayrıca. Hükümet bir an evvel kurulsa ve herkes önüne baksa. 2015’i kaybettik gibi görüyorum. Türkiye’nin adım kaybettiği dönemde bu belirsizlik yatırımcı ve tüccarı etkiler. Dolayısıyla ekonomiyi etkiler, ekonomiyi etkilerse halkı da etkiler. Bu yüzden ben bir an evvel hükümet kurulsun istiyorum. Kuramazlarsa da yapacak bir şey yok, Anayasa ne diyorsa o olur esasen” dedi.

“KRİZLERİ FIRSATA ÇEVİREBİLİRİZ”

Türkiye’de kriz olursa şansa çevrilebileceğini ifade eden Kaya Çilingiroğlu şu şekilde konuştu:

“Bizim iş öyle bir iş ki şans da oluyor kimi vakit belirsizlikler de fiyatları düşüyor satılan malın. Onu da bekleyen yatırımcılar var. Dolayısıyla bizi pek etkilemiyor. Ama vatan dışından yatırımcı gelmediği vakit uğraştığım işi biraz etkiler. Şu an esasen ortada bir kriz yok, ekonomi dayanıklı bence. Bundan 10 yıl evvel olsa bu tür bir belirsizlik anında borsa düşer, dolar anında yükselirdi. Bakıyorum hem de dolar seçimden evveline döndü.”

“SEÇİMİN KAZANANI AK PARTİ”

Seçimlerde kazananın AK Parti olduğunu ifade eden Çilingiroğlu, “Ben matematik adamıyım, kimin rakamı yüksekse o kazanmıştır. Kaybetti diye bir şey yok. Ama öyle bir hava yaratıldı ki AK Parti bir de dördüncü devresi yıpranmış bir parti olarak seçime giren bir partinin bu kadar oy alması büyük bir başarı. Meclis aritmetiğini tek başına iktidar olarak tutturamadı, bu da ayrı bir konu. Koalisyonlara da alışmamız lazım” diye konuştu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR