KOÇ Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Kararsız ve sabırsız tavırlarınızla kendinizi ve çevrenizdekileri zorlamamaya özen göstermelisiniz. Duygularınıza kendinizi kaptırmayın ve karar vermek amacıyla çabuk etmeyin. Hissettiğiniz gerilimi spor yaparak dağıtabilirsiniz. Bu arada eğlence yerleri, dinamik ortamlar ve enteresan aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir. Fakat skandallardan uzak durun ve aklınızdan geçenleri meydana koymadan evvel bir kez oldukça düşünün. Özgür aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Hem de kendinize pek de ideal olmayan şahıslara aşık olabilirsiniz. Yabancılar ve sizden diğer kültüre sahip olanlardan etkilenebilirsiniz.

Koç Burcu Genel Durum

Bugün sükunet isteyebilirsiniz. Kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir köşeye çekilip detaylı hususları zihninizde tartmanız günün hususu olabilir. Bunlarla alakalı bundan sonra net kararlar vermek istiyor olabilirsiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün sükunet isteyebilirsiniz. Kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir köşeye çekilip detaylı hususları zihninizde tartmanız günün hususu olabilir. Bunlarla alakalı bundan sonra net kararlar vermek istiyor olabilirsiniz.
Koç Burcu Hurriyet Yorumu

İstek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almalı, diğerlarını mutlu edebilmek amacıyla katlandığınız her tür aşırılığa(fazla harcamak, hafife almak, fazla iş uygulamak v.b) dur demelisiniz. Günlük burç Bazı kişileri memnun edebilmek amacıyla doğru bulmadığınız şeyler gerçekleştirmekten kaçının. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve netlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda oldukça yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün amacıyla. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Koç Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklıklar olabilir. İkili temaslarınızda kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı amacıylae gireceğiniz vakitler var. İletişiminizde baskın bir üslup seçim edebilirsiniz, dikkatli olun. Gün içerisinde mesul olduğunuz konularda uğraşı amacıylae girebilirsiniz. Akşam saatlerinde oldukça eğlenceli koşullar söz hususu.
Koç Burcu Sabah Yorumu

Düşüncelerinizde yoğunlaşabilir ve hırslarınızı dilediğiniz konularda kullanabilirsiniz. Yaptığınız her işte saklı bir yöneticilik ruhu yatıyor ve değişik fikirlerin sizi yönlendirmesi canınızı sıkabiliyor. Bugün, Ay rsquo;ın varolduğu konum, idealleriniz hususu ile alakalı size oldukça elastik bir görüş sunuyor. Sahiplenme didealuzu abarttığınız vakit, önlemeyen hatalara da sebep olabiliyorsunuz.
Koç Burcu Vatan Yorumu

Anlaşma ve uzlaşma noktasına dünden oldukça yakın değilsiniz. Genellikle çift ilişkilerde aile hayatınızı da ilgilendiren, stresi artıran bir grup konular gündemegelebilir. Eşinizle aranızdaki meseleleri halletme vakti değil.
Koç Burcu Posta Yorumu

Bugün konuşmadan evvel düşünmek amacıyla kendinize vakit tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük tesiri olacak. Para ve zor ilaveten sizinle. Olumlu biçimde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde zor mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır
Koç Burcu Takvim Yorumu

Kişisel değişiklıklar içerisinde olacak, ideallerinizi tekrar değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç. Koç burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR