Kombine Bilet Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2015-2016 sezonu amacıyla Süper Lig’de geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezon e-bilet programı sebebiyle boş tribünlere oynayan kulüpler, bu sezon aynı senaryoyu yaşamamak amacıyla harekete geçti. 1 milyar Euro’luk futbolcu değerine sahip Süper Lig grupları tribünleri doldurmak amacıyla toplu fiyatlarını 80 liraya kadar çekti. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da bu sezon toplu kart fiyatların da fazla büyük artışa gitmediği gözlendi.

EN DÜŞÜK FİYATLAR

Bu sezon toplu fiyatı en ucuz grup Sivasspor oldu. Kırmızı-beyazlı grupın toplu fiyatları 80 lira ile 250 lira arasında değişiyor. Sivasspor’u bu alanda, Konyaspor ve Gaziantepspor takip ediyor. Bu grupların toplu fiyatları ise 90 liradan başlıyor. Stat kapasitesi oldukça düşük bulunan Akhisarspor, Kasımpaşaspor ve Çaykur Rizespor da fiyatlar 100-600 lira arasında değişiyor.

80-liraya-bile-toplu-bilet-var

30 BİN LİRAYA ÇIKIYOR

Kombine fiyatları 4 büyükler de ise 30 bin liraya kadar çıkabiliyor. Bu sezon ortamında yeni stadyumuna kavuşması beklenilen Beşiktaş’ta sezonluk kartlar 900 lira ile 5 bin lira arasında değişiyor. Bu rakam Galatasaray’da ise 900-5 bin 500 lira aralığında. Sezona iddialı transferlerle başlayan Fenerbahçe’de ise başlangıç fiyatı 1000 lira. Sarı-lacivertlilerin en pahalı toplu kart fiyatı ise 8 bin 600 lira. Trabzonspor’da ise 30 bin liraya kadar çıkan toplu kart fiyatları 300 liradan başlıyor.

25 MAÇA GİDEBİLİYOR

Kombine kart sahibi bulunan bir taraftar sezon süresince grupının kendi sahasında oynayacağı bütün maçlara gidebiliyor. Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası maçlarında da geçerli bulunan toplu kartlar büyük gruplarda avantajlı olabiliyor. Süper Lig, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası maçlarına çıkan bir grup kendi evinde ortalama 25 maç yapabiliyor.

EN DEĞERLİ 6’NCI LİG

Süper Lig grupları bu sezon gerçekleştirdikleri transferlerle ligin futbolcu değerini de yükseltti. Geçtiğimiz sezon 900 milyon Euro’ya yaklaşan Süper Lig’deki oyuncu değerleri bu sene ilk defa 1 milyar Euro’yu aştı. Bu rakamla Süper Lig Avrupa’nın en kıymetli 6’ncı ligi mevkisine yükseldi. İlk sırada ise 4 milyar Euro’luk değeriyle İngiliz Premier Lig yer aldı. Bu ligi sırayla İspanya’dan Lal Liga, İtalyan Serie A, Alman Bundesliga, Fransız Lig 1 izledi.

80-liraya-bile-toplu-bilet-var-7590385_3115_m[1]

SÜPER LİG’E ‘GONG’ TÖRENİ

BU sene ‘Hasan Doğan Hoşgörü, Dostluk, Saygı Sezonu’ şeklinde tespit edilen Süper Ligi, Borsa İstanbul’da çalınacak gong töreniyle başlayacak. Bir futbol sezonunun açılışı amacıyla ilk defa çalacak bulunan gongun, ‘fair play’e katkı sağlaması ve önümüzdeki senelerde gelenekselleşmesi hedefleniyor. Bugün yapılacak törene, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, gongu eş güdümlü çalacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR