KOVA Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Kimsenin beklemediği atılımları yapabilecek cesaretiniz var. Memnun olmadığınız konularda ilginç çözümler bulabilir ve cesur davranabilirsiniz. Güçlü ve yaratıcılığı yüksek kişiler ile karşılaşmak bakış açınızı değiştirecek ve böylece davranışlarınız da değişecek. Daha önce önemsediğiniz ve değer verdiğiniz kişiler ve konular ile ilgili duygularınızın değiştiğini hissedeceksiniz. Meydana gelen olaylar hayata bakış açınızı değiştirmeniz ve alışkanlıklarınızda bazı değişiklikler yapmanız için sizi zorluyor olabilir. Şimdiye kadar direnç gösterdiğiniz her ne var ise, artık direnç göstermekten vazgeçip daha yapıcı bir tavır içine girebilirsiniz.

Kova Burcu Genel Durum

Malvarlıklarınızı değerlendirme yolları üzerinde düşüneceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Bazı tanıdık uzmanlarla görüşebilir ve paranızı değerlendirebileceğiniz yatırım araçları hakkında fikir alabilirsiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Malvarlıklarınızı değerlendirme yolları üzerinde düşüneceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Bazı tanıdık uzmanlarla görüşebilir ve paranızı değerlendirebileceğiniz yatırım araçları hakkında fikir alabilirsiniz.
Kova Burcu Hurriyet Yorumu

İyimserliğiniz, adanmışlığınız ve motivasyonunuz sizi başarıya taşıyabilir. Günlük burç Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir. Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Kova Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Gün içinde yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.
Kova Burcu Sabah Yorumu

Kendinize yakın hissettiğiniz ve size destek veren kişilerin önemini bir kez daha kavrayacaksınız. Hedeflerinize sıkı bir şekilde sarılmayı amaçlamalısınız. Bazı detaylar yüzünden zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Arzulamadığınız işlerden soyutlanmak için, bahaneler bulmak istiyorsunuz. Sezgisel gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz bir gün.
Kova Burcu Vatan Yorumu

Bugün hukuksal konular, hak arama ve haklı çıkma kaygıları sizi hiç istemediğiniz hatta sonrasında pişmanlık duyacağınız bazı hamleler yapmaya itebilir. Hırslarınızın kazananı olmayan savaşlara yol açmasına izin vermeyin.
Kova Burcu Posta Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.
Kova Burcu Takvim Yorumu

Kartınız Ölçülülük… Bir şeyi başarmak için iyi bir sezgi yeteneğiniz ve analiz gücünüz olmalı. Ancak aşk konusunda sabit fikirli sayılırsınız.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç. Kova burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

KOVA Burcu 24 Temmuz 2015 Yorumları,
24 Temmuz 2015 KOVA burcu yorumu,
2015-07-24 KOVA burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR