KOVA Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Kova burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Kova burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Kova, sanat ve sevgi yaşamında daha çok yer alacak ve sosyal çevrende beğeni toplayacaksın. Aşk senin için her zamankinden değerli olacak. Aradığın nitelik ve nicelikteki bir ilişkiyi başlatabilir ya da süregelen ilişkini bu konuma getirebilirsin. Şansını kullanmaya devam etmelisin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir. Günlük burç yorumları Ancak, yine de birkaç gün için olayların üzerine gitmemekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Gelecek beklentilerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı ve insan ilişkilerinizi kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Meslek grubundan arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler var.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Geceleri erken yatmaya gayret edin. Katılacağınız toplantılarda yiyeceklerinizi fazla abartmamalısınız.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bir arkadaşınızla aranızda bir miktar soğukluk yaşanabilir bugün. Sizden istenen bir şey çok fazla özveri ve aynı zamanda da karşınızdakini olduğu gibi kabul edebilmeyi gerektiriyor. Karşılıksız vermeniz gerekebilir.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün 2014 saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars’ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars’ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn’ün Venüs ve Merkür’e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir ve iş hayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte iş hayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Felaket… Artık çevre baskısı sizi strese sokmaya başladı. Her konuya tepki vererek hakkınızı savunmaya çalışıyorsunuz. Bu durumunuz gün boyu devam etmeli.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Kova burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Kova burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

KOVA Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 KOVA burcu yorumu,
2015-07-28 KOVA burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR