KOVA Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Kova burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Kova burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Kova, sevdiğinin sözlerine gereken sayısal değeri vermiyorsun. Bu sebeple birtakım tatsızlıklar baş gösterebilir. Dilediğin gibi hareket etmekte haklısın fakat bu yaptığın başkalarının rahatını kaçırmamalı. İş hayatındaki güçlükler kendi kendine düzelecek bir müjde alacaksın.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak ya da dilediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor. Günlük burç yorumları Siz, önderliği ele alırsanız işlerin hallolma sürati oldukça tatminkar olacaktır. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkide olduğunuz insanlara karşı denetimünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Öğle saatlerinde kendinizi oldukça çok bulanık hissedebilirsiniz. Kabullenme amacıylae gireceğiniz vakitlardasınız. Sizi hapseden denetim dışı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Akışta kalın.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Uzun süredir gerçeklştirmeyi planladığınız aktiviteleri hayata geçirmelisiniz. Her türlü ilişkileriniz amacıyla yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve arkadaşlarınızı aramak amacıyla detaylı fırsatlar yaratacaksınız. Zihinsel enerjinizi çevrenize kanıt edebileceğiniz mühim günlerinizden biri. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek. Sağlığınızla alakalı hazımsızlık sorunlarınız olabilir.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Tek başına geçirdiğiniz sürenin kıymetini bilin bugün. Manevi yönünüzü kuvvetlendirme ve iç sesinizi dinlerseniz içsel sorularınıza yanıt bulma şansınız olacak. Terapiler, bu nitelikteki sohbetler yönünden elverişli bir akşam.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince kendi şahsi gücünüzün arttığı, partnerinizle Romantik bir vakit geçirebileceğiniz, hayatınızdaki bireyin sorunları ve üzüntülerine oldukça çok yardımcı olmayı seçim etmenizin yararlı olacağı bir vakitdasınız.
Kova Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Hiç bir fikri basit kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça hassas davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ve ılımlı olmalısınız.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Kova burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Kova burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

KOVA Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 KOVA burcu yorumu,
2015-07-30 KOVA burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR