Kupada 1461 Trabzon – Fenerbahçe Rakibi Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ziraat Türkiye Kupasında beklenmedik bir şekilde Galatasaray’ı eleyen Trabzon 1461 takımı bu kezde Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Kura çekimi öncesi büyük heyecan yaşayan Trabzon 1461 oyuncuları Galatasaray’ı 2-1 eledikten sonra büyük motive sahibi olmuştu. Bu kezde Fenerbahçe’ye rakip olmaları üzerine yine büyük heyecan yaşayacakları maçların önünde olduğu belli. Galatasaray’ın Şampiyonlar ligi maçları ve ligi önemsemesi sonucu küçümsediği Trabzon 1461 takımı bir anda 2 gol yedikten sonra toparlansada skoru en fazla 2-1’e getirebilen Galatasaray’ın 3 topu direkten dönsede ve son dakikaları adeta tek kale oynasada yenilmişti. Bunun üzerine Fenerbahçe’li taraftarların alay konusu olmuştu. Trabzon 1461 takımı bu kezde Fenerbahçe’nin rakibi olunca hem Trabzon 1461 oyuncuları için hemde Fenerbahçe’li camia için ilginç anların yaşanacağı bir maç bekleniyor. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-1 eleyen Trabzon 1461’i küçümsemeyeceği ve maça önem vereceği bekleniyor.

Ziraat Türkiye kupasından elenen diğer büyüklerden Beşiktaş’ta kupada olmayınca geriye büyük takımlardan Trabzonspor ve Fenerbahçe kalmıştı. Ziraat Türkiye kupasında yer alan takımların gruplara kalmasıyla birlikte Ziraat Türkiye Kupası kura sonuçları belli oldu. Kura sonuçlarına göre A grubunda Fenerbahçe B grubunda ise Kasımpaşayı 88. dakikada attığı golle beraberliği yakalayan ve penaltılarda gruptan çıkmasını bilen Trabzonspor yer aldı. Ziraat Türkiye Kupası grupları tam olarak şöyle;



Ziraat Türkiye Kupası Kura Sonuçları 14.12.2012

A Grubu

1- Fenerbahçe
2- Bursaspor
3- 1461 Trabzon
4- Sivasspor

B Grubu

1- Trabzonspor
2- Eskişehirspor
3- Medical Park Antalyaspor
4- Mersin İdmanyurdu

İlk maçlar 18-19-20 aralık 2012 tarihlerinde oynanacak. İlk maçlarda karşılaşmalar ise Bursaspor-1461 Trabzon, Fenerbahçe-Sivasspor, Mersin İdmanyurdu-Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor-Eskişehirspor şeklinde oynanacak. Rövanş maçlarıyla birlikte Ziraat Türkiye Kupası grup maçları 6 maçtan oluşacak ve takımlar gruptan çıkarak bir üst tura eleme maçlarına geçmek için ter dökecek. Ziraat Türkiye Kupası bu yıl diğer yıllara oranla daha heyecanlı olacağa benziyor. Şimdiden futbol severlere bol keyifli maçlar diliyoruz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR