Kurşun Levha Satış Firması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kurşun levha satış firması arıyorsanız hoş geldiniz. Kurşun üretimi madenlerden çıkarılan saf kurşunun çeşitli yöntemler ile levha haline getirilmesi sürecini kapsamaktadır. Hurdalardan ayrıştırılarak ya da madenden getirilen kurşun uzun işlenme süreçlerinden geçirilir. Genel anlamında yer altından çıkarılan kurşun, geri dönüştürebilir özelliğe de sahiptir.

Kurşun 327 derece ısı ile erime noktasına gelene kadar şekillendirilir. İnce plaka şeklinde, levha veya tabakalar halinde üretimi yapılmaktadır. Bunun yanında alıcıların beklenti ve isteklerine bağlı kalarak özellikle hastanelerde radyasyon seviyesi hesaplanarak kurşun levha kalınlıklarının farklı bir şekilde üretilmesi de mümkündür. Filiz adı verilen kurşun parçacıklarına madenlerin her yerinde rastlamak mümkündür. Kurşun çıkarıldıktan sonra çeşitli yöntem ve tekniklerle çoğaltılabilir.

Kurşun Levha Satış Firması

Kurşun madenden çıkarıldıktan veya geri dönüştürüldükten sonra uzun işleme süreçleriyle ortaya yeni ürünler çıkarılmaktadır.  Yaygın olarak medikal sektörü ve röntgen cihazlarından yayılan radyasyonu engelleyen kurşun levhalar sağlık alanına özel olarak üretilmektedir. Röntgen odası kurşun konusunda da İstanbul kurşun ve metal sanayi tercih edilebilir. Kurşun levha fiyatları genel olarak değişkenlik gösterse de piyasada genel itibari ile kurşunun 1 kg’lık fiyatı 127 TL’dir. Kurşunun kaplayacağı alana, yapıya ve kalınlığına göre fiyatları da değişim göstermektedir.

Kurşun paslanmaz yapısıyla birçok alanda en çok kullanılan maddelerdendir. Kurşun cam, kurşun paravan kurşun kapılarında bulunduğu, üretimlerimizin %50’sini yut dışına ihraç eden firmamız dünya pazarında büyük bir talep görmektedir. Sizde en uygun fiyat garantisi be yüksek kalite ile hizmet almak için İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi sitesini ziyaret ediniz.

https://istanbulkursunvemetalsanayi.com.tr/

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR