Kurtlar Vadisi Hangi Kanala Geçti?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bugüne kadar oldukça sevilen ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi yine kanal değiştiriyor. Daha önceden birkaç kanal değiştiren Kurtlar Vadisi bu kezde TNT’den ayrılarak ATV’de yayınlanmaya devam edecek.

Geçtiğimiz sezon TNT ekranlarında perçembe günü saat 20:00’da ekranlara gelen Kurtlar vadisi yeni kanalı ATV’de perşembe günü saat 20:00’da yayınlanacak. Bir süredir konuşulan kanal değişimi bugün ATV yetkilileri tarafından açıklandı. Bu sezon Kurtlar Vadisi ATV kanalında yayınlanacak. Böylece Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak sorusuda cevap bulmuş oldu.

Yeni kanalı ATV’de yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi izleyicileri için sevindirici haberlerden biride dizi kadrosuna yeni isimler katılıyor. Yeni isimlerle yeni konularla yayına devam edecek Kurtlar Vadisi için birde üzücü haber var. Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen oyuncusu ve Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun diziden ayrılıyor. Diziden ayrılma sebebi henüz bilinmeyen Gürkan Uygun önümüzdeki sezon ATV yeni bölümleri yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi dizisinde yer almayacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR