Manchester United – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Heyecanla beklenen şampiyonlar ligi maçları bu akşam başlıyor. UEFA Avrupa Şampiyonlar liginde mücadele eden tek takımımız ise Galatasaray. Galatasaray bu sabah M. United karşılaşması için ingiltereye gitti. İngilizler geçmişte Galatasaray’dan yaşadığı şok nedeniyle oldukça tedirginler. İngilizler futbola verdiği önemle birlikte M. United – Galatasaray Şampiyonlar ligi maçı öncesi olaylar çıktı. Galatasaray oyuncularını taşıyan otobüse yaklaşan taraftarlar sebepsiz bir şekilde polisler tarafından gözaltına altındı.

Galatasaray – M. Unites maçı yarın akşam oynanacak. Karşılaşma 19 eylül 2012 çarşamba günü saat 21:45’de yayınlanacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi maçlar bu yılda şifreli kanallarda seyredilecek. M. Ünited – Galatasaray maçı D-SMART 77. KANAL SMART SPOR ve SMART SPOR HD kanallarından naklen verilecek.

H grubunda bulunan Galatasaray yarın akşam 21:45 ‘de M. Ünited sayısında ingiliz ekibinin karşısına çıkacak. Puan ve puanlar koparmak için çabalayacak olan GS, bu maçtan alacağı 1 puan bile çok değerli olacak. Bildiğiniz gibi tüm gruplardan 2’şer takım yükseliyor. 1. Takım olarak yükselmek daha kolay takımlarla karşılaşmak anlamına geliyor. 2. olarak çıkan takımlar ise 1. olarak yükselen takımlarla karşılaştığından bir sonraki turda zorluk çekebiliyor. Bu yüzden Galatasaray’ın H grubunda 1. lik adayı olarak en büyük favori gösterilen Manchester Ünited’den aldığı puan yada puanlar 1. olarak yükselme konusunda oldukça önemlidir.

Old Trafford Stadı’nda 21:45’de M. Ünited ile oynayacak olan Galatasaray bugün son antremanınıda yaptı. Yarın akşam M. Ünited – Galatasaray maçında nefesler tutulacak ve güçlü 2 takım grupta iddialı 2 takım karşılacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR