Motorola Atrix Telefon İncelemesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Motorola Atrix akıllı cep telefonu konusunda çığır aşmış modeller arasında bulunuyor. Motorola Atrix, incelemesini siz okurlarımız için yapmaya çalışacağız. Motorola Atrix akıllı cep telefonu Motorola’nın değer verdiği önemli modeller arasında yer alıyor.  Kendi fiyat arılığında en iyi özellikleri kullanıcılarına sunabilen Motorola Atrix’in detaylı olarak özelliklerini inceleyelim.

Motorola Atrix Telefon İncelemesi

Android işletim sisitemine sahip olan Motorola Atrix 1 GHZ Dual Core işlemci ve 1 GB ram’e sahip bir cep telefonu. Bilgisayar cebinizde sloganıyla satışa başlayan Motorola bu modeliyle akıllı cep telefonları piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı. 16 GB dahili hafızaya sahip olan Motorola Atrix 5.0 Megapiksel kamera ve 1080p görüntü kalitesinde video çekebilme özelliğiyle göz kamaştırıyor. Lapdock adı verilen netbook’a benzeyen bir ürünle uyumlu olarak çalışan Motorola Atrix Lapdock’la kullandığında bilgisayar gibi hizmet verebiliyor. 4″ ekran boyutuna sahip olmasıyla birçok uygulamayı rahatça kullanabilmenizi sağlayan Motorola Atrix bu anlamda seviliyor. 3G bağlantısı sayesinde 3G Mobil TV uygulamasıda kullanılabiliniyor.

Motorola Atrix’nin batarya süreside oldukça iyi. 400 Saate kadar bekleme süresine sahip Motorola Atrix, 8 saat duraksız konuşmanızı sağlıyor. Motorola Atrix kullanıcı yorumlarını baktığımız kullanıcıların yakındığı tek noktanın Motorola Atrix’in zaman zaman ısınması ve kasılma problemlerinden söz ettiğini görebiliyoruz. Ancak, bu Android uygulamalarının çok daha fazla kullanılması ve telefon belleğinin aşırı doldurulmasıyla ilgili olduğu için gerçekleşebilir. Bunun dışında bazı kullanıcılar ise Motorola Atrix’in ekran boyutunun büyük olduğundan şikayetçi olduğu görülüyor. Ancak, Motorola Atrix birçok benzer model kadar boyutta ve bu boyutu çoğu uygulamayı rahatça kullanmanızı sağlamaktadır. Motorola Atrix’in en önemli özelliği ise Lapdock ile birlikte adeta bilgisayar görevini görmektedir. Motorola Atrix, genel anlamda fiyatı ve özellikleriyle başarılı bir telefon. Benzer modellerin daha yüksek fiyatta olmasına rağmen Motorola Atrix’ten daha düşük özelliklere sahip olmasıda Motorola Atrix için bir artı olabilir. Motorola Atrix fiyatı ise 600 TL den başlamaktadır. Almak istediğiniz mağazaya göre 900 TL ye kadar çıkabiliyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR