Mourinho Bıraktığı Bahşişle Olay Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, teknik direktör Jose Mourinho ile yollarını ayırdı. Ayrılık sonrası Manchester United’dan 24 milyon pound (162 milyon TL) tazminat alacak olan Jose Mourinho, Manchester’da kaldığı lüks otele 779 bin pound (5 milyon 250 bin TL) bıraktı.

EVDE DEĞİL 5 YILDIZLI OTELDE YAŞADI

Manchester United’ın başında 895 gün kalan Jose Mourinho, Manchester’da ev tutmak yerine beş yıldızlı lüks bir otelde yaşamayı tercih etti. Manchester şehir merkezinde yer alan otelde yaşayan Jose Mourinho, kovulmasının ardından odasını da boşalttı. Ünlü isimlerin tercih ettiği ve Manchester United takımının iç saha maçlarında kamp yaptığı otelde tek başına kalan Jose Mourinho, ailesini ise Londra’daki 25 milyon pound (168 milyon 500 bin TL) fiyat biçilen evinde bıraktı.

KALDIĞI ODA, TOPLANTI YAPILABİLECEK KADAR BÜYÜK

Jose Mourinho’nun kaldığı otel odası toplantı düzenlenebilecek kadar büyük bir yemek alanı, iki uydu bağlantılı televizyon, küçük bir mutfak, ‘King Size’ olarak adlandırılan 180×200 cm boyutunda yatağın yer aldığı ayrı alan ve oldukça geniş bir banyodan oluşuyor. Jose Mourinho’nun odasında ayrıca bir adet yatak da olabilen kanepe ve üç tane tek kişilik koltuk yer alıyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR