Nükhet Duru Filli Boya Reklamı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Her geçen gün birbirinden güzel reklam filmleri çıkıyor. Özellikle yaz aylarına girerken ünlü isimlerin oynadığı reklam filmleri ve reklam filmlerindeki halleri büyük ilgi topluyor. Bu sayede şirketlerde tanıtımını yapılan ürünler çok daha akılda kalıcı ve iyi tanıtılabiliyor. Son bombayıda Filli boya patlattı. Filli boya reklamında Nükhet Duru’yu oynatarak satışlarını arttırmayı başardı. Nükhet Duru Filli Boya reklamında şarkı söylüyor.

Nükhet Duru’nun Reklamda Söylediği Şarkı

Soğuk günlerin geride kalması ve yavaş yavaş sıcak yaz aylarının gelmesi boya yapma mevsimininde gelmesini sağladı. Filli Boya bu durumun farkında olarak ürününü erkenden tanıtmak için Nükhet Duru ile güzel bir reklam filmi çekti. Reklam videosunda Nükhet Duru Filli boyanın özel melodisi ve “Hayattan Rengi Alın, Geri Neyi Kalır Ki?” sözlerini söylüyor. Kendi yorumuyla “Hayattan Rengi Alın, Geri Neyi Kalır Ki?” diyerek herkese hitap eden Nükhet Duru Filli Boyanın son zamanlarda çektiği en anlamlı ve en başarılı reklam filmlerinden biri olduğunu söylemek mümkün.

Nükhet Duru Filli Boya Reklamı 2013

Ünlülerin Oynadığı Reklam Filmleri Arttı

Birçok ünlü ismi reklamında oynatarak satış rakamlarını ve marka tanınırlığını artıran firmalar son günlerde bu anlamdaki çalışmalarını arttırdı. Nükhet Duru’nun güçlü sesi ve tecrübesinin yanı sıra sesi ve güzelliğiylede sevilen bir şarkıcı olması boya reklamında oynadığı filmin hakkını fazlasıyla verdiği anlamına gelmektedir. Bu konuda Filli Boya’da en doğru tercihi yapmış gibi görünüyor. Nükhet Duru, Filli boya reklam filmindeki başarısını önümüzdeki haftalarda devam ettirerek yeni reklam filmlerinde oynayabilir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR