O Ses Türkiye Nur Cennet Uçar – Kovulan Yarışmacı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

O Ses Türkiye yarışması Star Tv Ekranlarında yine birbirinden güzel sesleri ağırladı. Geçtiğimiz gece 19.11.2012 pazartesi günü yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri ve Acun Ilıcalı ilginç bir yarışmacıyı ağırladı. 22 yaşındaki Nur Cennet şarkısını söyledikten sonra Murat Boz ve Hadise Nur Cennet’ni sesini beğenen ve kendi grubuna dahil etmek için dönen isimler oldu. Ancak, Nur Cennet o dakikadan itibaren ilginç tavırlar sergiledi ve yarışmadan adeta kovuldu.

O Ses Türkiye Nur Cennet Uçar Yarışmadan Kovuldu

Mersin’den katılan Nur Cennet, önce jüri üyelerine sen diye hitap etti. Sonrasında ise sadece 2 kişi döndü diyerek ilginç tavırlar sergiledi. Acun Ilıcalı’nın uzun süre sabretmesinin ardından Nur Cennet’e tavırlarının yanlış olduğunu ve şu ana kadar gelen yarışmacılardan kimsenin jüriye sen diye hitap etmediğini ve herkesi siz şeklinde hitap ettiğini söyledi. Acun Ilıcalı ilk etapta “özgüven patlaması var” diyerek geçerek olayı geçiştirmeye çalışsada, Nur Cennet tavırlarına devam etti. Bunun üzerine Acun Ilıcalı “sen belli ediyorsun kendini” dediği Nur Cennet’e “insanlar yeni tanıştıkları kişilere siz diye hitap eder, sana bunu öğretememişler” dedi. Bunun üzerine Hadise ve Murat Boz’da tavırlarından rahatsız olduğunu belli ettiği Nur Cennet’i O Ses Türkiye yarışmasında kendi gruplarına almak istemediği için Acun Ilıcalı Nur Cennet’i diskalifiye ederek adeta kapıyı gösterdi.

Nur Cennet Uçar Popstar Alaturka’da Yarışmacıydı

Nur Cennet için bu ilk olay değildi. Nur Cennet O Ses Türkiye’den önce Popstar Alaturka yarışmasında da aynı olayları yaşamıştı. Nur Cennet Uçar 2006 senesinde yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasına katıldığı dönemde davranışlarından yine yarışma jürisinin gözüne batmıştı. Nur Cennet Uçar, Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan ile de tartıştığı ortaya çıktı. Jüriyle tartışan Nur Cennet Uçar bu defa O Ses Türkiye yarışmasındaki tavırlarıyla yarışmadan kovulan ilk yarışmacı olarak tarihe geçti ve ailesi tarafındanda yanlış yaptığı kendisine söylendi. Nur Cennet Uçar yarışmadan kovulduğunda ailesinin yanına gider gitmez, tavırlarının yanlış olduğunu söyleyen dayısı ve teyzeside Nur’un hatalı olduğunu söyledi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR