Otobüsteki Koronavirüs Şüphelisi, Hastaneye Kaldırıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Adıyaman Belediyesi halk otobüsüyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortopedi servisine giden Derviş E. (58), Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri kavşağında fenalaşarak yere yığıldı. Şahsın otobüste fenalaşarak kalp krizi geçirdiğini zanneden yolcular durumu otobüs şoförüne söyledi.

ŞOFÖR, DİREKT HASTANEYE GİTTİ

Otobüs şoförü, yol boyu hiç yolcu almadan ve otobüsün dörtlülerini yakarak hızlı bir şekilde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine doğru ilerledi. Acil servis önüne gelen otobüsteki hasta yolcu, hastane görevlileri tarafından sedye ile taşındı.
Otobüsteki koronavirüs şüphelisi, hastaneye kaldırıldı; yolcular ise karantinada

HASTA, KORONA ŞÜPHESİYLE HASTANEYE YATIRILDI

Koronavirüs belirtileri üzerine testler yapılarak hasta gözlem altına alındı. Hastanın otobüste kalp krizinden değil, solunum yetmezliğinden fenalaştığı ve korona test sonucunun beklendiği öğrenildi.
Otobüsteki koronavirüs şüphelisi, hastaneye kaldırıldı; yolcular ise karantinada

9 YOLCU VE ŞOFÖR, EVLERİNDE İZOLE OLACAK

Hastada korona belirtileri olması üzerine hareket geçen yetkililer, filyasyon çalışmasıyla otobüste bulunan 9 yolcu ve şoförü tespit etti. Otobüs, belediyenin araçlar amirliğine çekilerek, belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Otobüs şoförü, evinde karantina altına alınırken, belediye otobüsü bir süre kullanılmayacak. Otobüsteki 9 yolcunun kimlikleri tespit edilerek, evde izole olmaları sağlandı.

Otobüs şoförü Emrullah Dişli, yolda seyir halindeyken hastanın kalp krizi geçirdiğini zannederek, yolda hiç durmadan ve hiçbir yolcuyu almadan şahsı hastaneye getirdiğini söyledi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR