Otomobillerin Uçağı Geliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bugüne kadar imal edilen en süratli Bentley bulunan ‘Continental GT Speed Breitling Jet Team Serisi sahneye çıkıyor.

4 SANİYE YETİYOR

0-100 km sürate 4 saniyede çıkan otomobilin dış yüzeyinde, Hallmark ve Onyx’in çarpıcı çift tonlu parçalı yapısı ile Pantone of Breitling’in sarısıyla aynı ton kullanılmış. Her otomobil, Breitling Jets’in yedi uçağının her birine karşılık ileriki biçimde numaralandırılarak hususileştirilmiş. Gösterge panelinin karbon lifi şerit panelde bu yedi uçağı sembolleri durumuna gelen Avenger uçuş düzeninde gösteren bir görüntü kullanılmış.

otomobillerin-ucagi-geliyor

ŞIK AYRINTILAR

Benzer biçimde, Mulliner, saklama bölmeleri ile dikiş ipliklerinde de Breitling’in kendisine has yeşil rengi kullanılmış ve koltuk başlıklarında da her bir otomobilin numarası ile ilham aldığı uçağın adı yerleştirildi. Kapı sacında yer alan plakalarda da bu hususi numara yer alıyor.

UÇAK ŞOVUNDA TANITILACAK

Bu serinin tanıtımı, Breitling Jet Team’in performansını sergileyeceği Boeing Seafair Airshow kapsamında 31 Temmuz’da yapılacak. Bu hususi serideki otomobillerin anahtarları, sahiplerine, ilham alınan uçağın pilotu yönünden teslim edilecek. Fakat öncesinde, otomobilin sahibi, otomobiline ilham veren uçakla bir gezinti yapacak.

 

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR