Patent Nasıl Alınır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Patent bir ismin veya bir markanın almış olduğu, üstünde ya da isim haklı yalnızca ismini ilk kullanan firmaya ait olmasıdır. Patent hakkında bilgi ve destek sağlamak amacıyla sizlerde profesyonellerden destek alabilirsiniz. Hem de yurtiçi hem yurtdışı olmak üzere markanızın ya da firma isminizin patentini alarak farklı bir firma veya marka tarafından kullanılmasını engelleyebilirsiniz. Bu konuda önemli adımlar atan online adresimizden yararlanabilirsiniz. Haklarınızın korunması konusunda her türlü hukuki desteğin ve haksız rekabetin önlenmesini sağlayabilirsiniz.

Acar patent uzun yıllardır hizmet vermenin yanı sıra 55 kişilik kurumsal organizasyon bünyesi ile 15 bini aşkın müşteri portföyüne sahiptir. Kalite yönetim sistemi standartları çerçevesinde hizmet veren bu firma marka ve Patent ile ilgili pek çok konuda sizlere bilgi ve destek sağlıyor. Aynı zamanda tasarım tescili konusunda da firma müvekkillerinin yardımcısı oluyor.

Artan rekabetin önüne geçmek ve haksız rekabetin karşısında durmak adına kurulmuş olan firma sayesinde sizlerde sürekli olarak kalitenizi artırabilir ve koşulsuz olarak müşteri memnuniyetini sağlayabilirsiniz. Ülke ve dünya çapında en önemli değişmeleri ve gelişimleri takip ederek markanız bir firma isminiz ile ilgili pek çok konuda dünya standartlarını incelemenin mutluluğunu ve huzurunu duyabilirsiniz. Acar patent bugüne  kadar vermiş olduğu hizmetler ve referansları ile şirketinizin hedefini kısa sürede ulaşabilmesini sağlar. Stratejik kararlarla kaliteli bir takım üye alımı gerçekleştirmenizi sağlar. Firmanın ilk adımlarından son adımına kadar işleyişinde ve gerek duyduğu belgeler ile ilgili konularda destek verir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR