Pereira’nın Tazminatı 5 Milyon Euro

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Vitor Pereira, Fenerbahçe’nin Monaco’ya elenmesinin sonrasında ülkesi Portekiz’de de ağır eleştirilere maruz kaldı.

Şampiyonlar Ligi maçlarının yorumlandığı Sports TV’deki programa misafir bulunan eski futbolculardan Ricardo Silva’ya, “Türk başkanlar gerçekten 3-4 maç üst üste mağlubiyetlerden sonra bile teknik direktör kovarlar. Sabırsızdırlar. Ama Pereira geride bıraktığımız sezondan sonra bu sezonda da yola devam ediyor. Ona bulunan bu güveninin kaynağı nedir?” olarak bir soru soruldu. Silva’nın yanıtında bir de sır saklıydı: “Çok kuvvetli bir anlaşması var. Porto’da kazandığının 6 katını (Porto’da 400 bin Euro kazandığı spiker yönünden iddia edildi) kazanıyor. Bir de sözleşmesinde 5 milyon Euro’luk tazminat maddesi var.”

“CİĞERİMİZİ ÇÜRÜTTÜN”

Fenerbahçe’nin, Monaco’ya 3-1 yenilerek UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine bir kez oldukça veda etmesi sarı-lacivertli taraftarların sabrını taşırdı. Başarısızlığın faturasını teknik direktör Vitor Pereira’ya kesen taraftarlar, twitter’da “İstifaEtVitorPereira” başlığıyla hashtag açıp kampanya başlattı.

Kampanya çok kısa sürede etkisini gözler önüne serdi ve 2 saat içerisinde twitter’daki TT listesinde 2 numaraya yükseldi. Yapılan yorumlarda, “Bu adamı takımın başında tutmak hatadır. Vakit kaybetmeden Pereira’dan kurtulmalıyız. Güneşli günler göreceğiz deyip ciğerimizi çürüttün. Hadi git bundan sonra oldukça çok sövmeden” ifadeleri yer buldu.

tazminati-olay-yaratti-gundemde-pereira-var_x_8675410_684_z1[1]

YÖNETİMDEN DE ELEŞTİRİ VAR

Maç sonu tekrar kendisi dışındaki etkenleri eleştirmesi ve mağlubiyete zeminden bahsederek neden araması, Pereira’nın acizliği olarak yorumlandı. Yavaş oyun yerden yere vurulurken, takımın defansif futbolu amacıyla ise “korkaklık” benzetmeleri yapıldı. Bütün güvenleri yitiren Pereira’ya idare içerisinden de ağır eleştiriler geldiği vurgulandı.

ÇOKTAN GİDERDİ DE…

Eski Fenerbahçe yöneticisi Murat Aşık, Pereira’nın hala takımın başında olmasını F.Bahçe’nin UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasına bağladı. Futbol Arena’ya konuşan Aşık, “Aziz Yıldırım, Pereira’nın kara kaşına kara gözüne hasta değil. Fenerbahçe yollarsa 4 milyon euro tazminat ödeyecek. Fenerbahçe şayet Pereira’yı yollasaydı bugüne kadar yollardı” dedi..

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR