Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sağlık ve gebelik ile ilgili tedavi yöntemleri üzerine hizmetleri ile pek çok çiftin tercihi olan Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç 1977 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Ankara’da eğitimini tamamlayan hekim 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1997 yılında Devlet hastanelerinde uzmanlık eğitimini tamamlamış ve Uzman Hekim olarak görevine devam etmiştir. 2004 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde doktora eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç tüp bebek uygulamaları ve gebelik gelişimi konusunda bugüne dek binlerce hastaya ışık olmuştur.

Sağlık Bakanlığı yardımcı üreme teknikleri sertifikasyon programlarına katılmış ve bunun için gerekli olan modern ve teknolojik donanımı kliniğine katmıştır. Özel olarak açmış olduğu klinikte her yıl yüzlerce hastaya çocuk sahibi olma imkanı sağlamaktadır.

Sevtap Hamdemir Kılıç Ankara Tıp Fakültesi mezunu olan bir hekimdir. Özel bir kliniği sahip olan Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç tüp bebek tedavisi başta olmak üzere jinekolojik muayene ve tedavi gerçekleştirecek her yöntem için tercih edebileceğiniz bir hekim olacaktır. Ankara tüp bebek tedavisi konusunda pek çok kişinin güvenini kazanmış olan Prof. Dr Sevtap Hamdemir Kılıç tedavi sonrası süreçlerde de çiftlere destek vererek gebeliğin sonuna kadar başarılı bir şekilde ilerleyebilmesi için gerekli tüm müdahalelerde bulunmaktadır.

Miyomlar tüp bebek tedavisine oldukça engeldir. Yumurtaların rahime tutunmasını engelleyerek gebeliği engeller. Miyomların tüp bebek tedavisi öncesi miyom tedavisi uygulanarak alınması gerekir. Miyom tedavisi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Tüp bebek tedavisi başta olmak üzere genital estetik, jinekolojik işlemler, miyom tedavisi, yüksek riskli gebelik takibi, kısırlık, idrar kaçırma tedavisi, rahim sarkması, robotik cerrahi ve laparoskopi gibi işlemlerde başarılı sonuçlar kazandırmaktadır. Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç anne ve baba olmak isteyen çiftler için modern ve teknolojik cihazları kullanarak steril bir ortam oluşturmuştur. Ankara tüp bebek tedavisi ve diğer tedavi yöntemleri ile gebeliğin oluşmasını ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanmasını sağlamaktadır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR