Ramazan Ayında Pide Fiyatları Ne Olacak 2017

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ramazan ayında en çok tükettiğimiz ekmek çeşitlerinden biri olan pide gerek besin kaynağı olarak gerekse Ramazan ayında oruç tutmamızda, oruçları açmamızda bize yardımcı olan pide fiyatları bu yıl içinde belli oldu. 2017 yılında ekmek fiyatları İstanbul için 85 kuruş olarak belirlendi. 350 gramlık pide ekmeiğinin 85 kuruştan satılması Ankara için ise 250 gram pidenin 70 kuruştan satılması öngörüldü.

Pide fiyatlarının halk ekmek  ve özel fırınlar olarak farlılık gösterebileceği belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Halk Ekmek ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası için pide fiyatları 2017 yılı Ramazan ayı için açıklandı. İstanbul için pide fiyatı 350 gram olan pideleri 85 kuruş, 250 gram pide fiyatının 70 kuruş olduğu belirtildi.

Türkiye’nin Diğer İllerinde Pide Fiyatları

Ramazan ayında Trabzon için pide fiyatları ise 50 gram susamlı pidenin 3,25 tl olduğu, 540 gram susamlı olmayan pidenin ise 3 tl olduğu açıklandı. Karabük’te ise 350 gram pide 2,25 tl olarak belirlenirken Denizli’de 300 gram pide fiyatının Ramazan ayında 1,5 tl olduğu belirtildi.

Ramazan Pide Fiyatları

Ramazan pide fiyatları Manisa için 1,5 tl, Edirne için 2 tl, Kastamonu için 2 tl oldu fakat pidenin gramajının azaltılacağı da belirtildi. Ramazan ayı için pide fiyatları 2017 yılında bu şekilde olmakla beraber özellikle artan enflasyon, dolar fiyatları ve diğer olumsuz şartlardan sonra pide fiyatlarına da azda olsa yansımış olduğu görülüyor. Büyük illerdeki fiyatlarla diğer illerdeki fiyatlar ise birbirine yakın olmasına rağmen farklılık gösterebiliyor. 2017 yılında Ramazan ayında pide fiyatları bu şekilde belirlenmiş ve açıklanmış oldu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR