Rezidans Katliamının Ardından Skandal Fotoğraflar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Başakşehir’de bir rezidansta oturan Yavuz Anuk, yüzü tanınmayacak duruma ileriki biçimde dövüldü ve bıçaklanarak öldürüldü. Genç adamın cesedini, dairesinin varbulunduğu koridora atılmış durumda kız kardeşi buldu.Olayla alakalı Yavuz D., Recep Y., Evren G. ve Özkan T. tutuklandı.

YÜZÜ TANINMAYACAK HALDEYDİ

İstanbul Başakşehir’de bir rezidansta emniyet görevlisi şeklinde çalışan ve abisiyle birlikte, aynı rezidansın 22’nci katındaki bir dairede oturan Öznur Aluk, 29 Ocak günü mesaisi bittikten sonra evine çıkmak amacıyla asansöre bindi.

Asansörden indikten sonra oturdukları daireye yönelen genç kadın, aynı koridordaki 252 numaralı kapının önünde, kanlar içerisinde yerde yatan, yüzü tanınmayacak duruma gelene kadar vuruş almış bir cesetle karşılaştı.

ABİSİNİ TANIMADI

Öznur Anuk, anında polisi aradı, sonrasında da güvenliğinde çalıştığı rezidansın girişine inip, “Birini öldürmüşler” diye haber verdi.

Genç kadın, oldukça sonra evde bulunduğunu sandığı abisini cep telefonundan aradı. Telefona cevap alamayınca, tekrar 22’nci kata çıktı. Oturdukları daireye yöneldiğinde, kapılarının açık bulunduğunu fark etti. İçeride, abisinin cep telefonu çalıyordu. Bu arada rezidansa gelen polisler, cesedin biraz ilerisinde bir kimlik buldu. Kimlik, yerdeki cesede aitti ve öldürülen, genç bayanın abisi Yavuz Anuk’tu (28).

(Olayla alakalı tutuklanan Recep Y.’nin sosyal medya hasaplarından paylaştığı fotoğraflarda, elinde silah bulunduğu görülüyor. Kucağında oturan ufak bir çocuğa tabanca tutturduğu fotoğraf da paylaşımları arasında ilgi çekiyor.)

DAİRE 242’DEKİ SIR

Polis, bilgi alabilmek amacıyla, önünde cesedin varbulunduğu 252 numaralı dairenin kapısını çaldı. Kapıyı Evren G. açtı. Evin tavanında ve her beraberinde kan izi vardı. Evren G., gece arkadaşları Yavuz D. ve Recep Y. ile evde alkol aldıklarını, sarhoş olup sızdığını belirterek, şu ifadeyi verdi:

“Hatırladığım tek şey kapının çalınması ile uyanmam; kapıyı açınca yaralı yüzlü bir bireyin yerde yattığını görmem ve polislerle karşılaşmamdır. Kan izlerinin nasıl oluştuğunu bilmiyorum. Öleni tanımıyorum.”

CESEDİ GÖRÜNCE KORKUP KAÇMIŞ

Diğer iki şahıs de, gece alkol alıp evden çıktıklarını, kendileri terk ettiğinde dairede kan izi olmadığını ve öldürüleni tanımadıklarını ileri sürdü. Bu üçlünün arkadaşları Özkan T. ise rezidansa olaydan sonra geldiğini, koridorda cesedi görünce korkup kaçtığını söyledi.

Küçükçemece 1. Sulh Ceza Hâkimliği’ne çıkarılan 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR