Rol İçin Cinsel İlişki İsteyen Yönetmeni Sokak Ortasında Tokatladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Aktris Aman Sandhu, yeni bir Bollywood filminin deneme çekimlerine rol alması amacıyla çağrı edildi. Genç oyuncunun iddiasına göre, cast yönetmeni Deepak Mishra şayet rolü kapmak istiyorsa Sandhu’ya birtakım cinsel temas sahibi olan lütuflara hazır olması gerekliliğini söyledi. Daha sonra genç oyuncuyu öpen yönetmen hiç beklemediği bir reaksiyonla karşılaştı.

KENDİSİNE SARKINTILIK EDEN YÖNETMENİ KALABALIĞIN ÖNÜNDE TOKATLADI

Hindistan’ın Mumbai şehrinin Oshiwara bölgesinde bir kahve dükkanının önünde, kalabalığa karşın 26 yaşındaki Sandhu kendine sarkıntılık eden oyuncu yönetmenini tokatladı. Yüksek sesle yönetmeni istismar ile suçlayan genç oyuncu, polise resmi şikayette bulunacağını da sözlerine ekledi. Oshiwara polis kaynaklarına göre şikayetçi kadın oyuncu, birkaç televizyon dizisi ve düşük bütçeli Bollywood filmlerinde birtakım rollerde oynadığını belirtti.

kendisiyle-birlikte-olmak-isteyen-yonetmeni-sokak_x_8952083_4172_z31

GENÇ AKTRİSTEN CİNSEL İLİŞKİ İÇEREN İYİLİKLER YAPMASINI İSTEMİŞ

Aman Sandhu, büyük bütçeli bir Bollywood filminde rol alarak sinema pazarında üst lige çıkmak istediği amacıyla yönetmen Deepak ile buluştuğunu ifade etti. İddiaya göre yönetmen Deepak, genç oyuncudan bir kahve dükkanında kendisiyle buluşmasını istedi. İfade tutanağına göre yönetmen burada oturdukları sırada genç bayanın elini tutarak öptü. Deepak, oldukça sonra da ‘birtakım cinsel temas sahibi olan iyilikler’ yapması gerekliliğini Sandhu’ya söyledi.

Polis sözcüsü: “Henüz bu safhada bir tutuklama söz hususu değil. Olayı tüm yönleriyle araştıracağız. Zanlı şayet suçlu görülürse kendisini tutuklayacağız.” açıklamasında bulundu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR