Ryan Babel Kimdir Kaç Yaşındadır? Kasımpaşa

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kasımpaşa’nın yeni transferi Ryan Babel kimdir? kaç yaşındadır? gibi bilgileri bulabileceğiniz makalemizde Ryan Babel’i daha yakından tanıma fırsatı bulabileceksiniz. Ryan Babel Kasımpaşa takımına 2013-2014 futbol yılında başarılar katmak üzere gelmiş bulunuyor. Geçtiğimiz yıl süper ligte muhteşem bir performans sergileyen Kasımpaşaspor bu yıl kadrosuna yeni isimler katarak adeta zirveye oynamaya hazırlanıyor.

Ryan Babel Kaç Yaşında?

1986 yılında doğan Ryan Babel 26 yaşında. Hollanda milli takımında oynayan Ryan Babel Ajax klübünde top oynadı. Ajax’tan Kasımpaşa’ya transfer olan Ryan Babel birçok takımda oynadı. Forvet hattında oynayan Ryan Babel mevkisinde oldukça başarılıdır. Hollandalı milli oyuncu Ryan Babel forvet hattın başarılı olduğu kadar kanatlarda da zaman zaman oynayabilmektedir. ilk olarak 2005 yılında milli takımda forma giyen Ryan Babel 2005 yılında beri milli takımda top koşturmaya devam etti. Ryan Babel ingiltere’de Liverpool’da forma giydiği 2011 yılında İngiliz hakem HowardWebb’in M. Ünited’li formayla birlikte bulunan fotoğrafını internette paylaştığı için Liverpool tarafından takımdan gönderilmişti.

Ryan Babel Kimdir?

Liverpool’dan Almanya’nın Hoffenheim takımına transfer olan Ryan Babel sonrasında Ajax’a transfer oldu. Ajax’tan sonra Kasımpaşa’da forma giymek ve Türkiye Süper Liginde oynamak üzere transfer edilen Ryan Babel Kasımpaşa’lı taraftarlara büyük sevinç yaşattı. 2013-2014 futbol sezonunda büyük beklentisi olan Ryan Babel 26 yaşında genç başarılı bir oyuncu. Son zamanlarda düşen performansını tekrar toplarsa önümüzdeki yıllarda Kasımpaşa tarafından yüksek bedellerle satılabilir.

Ryan Babel Kasımpaşa’da

Ryan Babel 2005 yılında bu yana 42 maçta milli oldu. Hollanda forması altında 5 gol atan Ryan Babel artık Kasımpaşaspor için gol atmaya çalışacak. Ryan Babel forvet hattını güçlendireceği gibi zaman zaman kanat oyuncusu olarakta kullanılabilecek çok özellikli bir futbolcu olarak Kasımpaşa’ya oldukça yararlı olacak gibi görünüyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR