‘Şampiyonluk Fenerbahçe’den önemli’

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray’ın 2 1 senelığına renklerine kattığı deneyimli futbolcu Bilal Kısa, ziyaret amacıyla geldiği memleketi Çorum’da, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin en büyük takımlarından birine aktarma bulunduğunu bildiren Bilal, “Orada her futbolcu değerli, hepsi birer senedız. Ben de onlarla eş güdümlü oynayacağım amacıyla heyecanlanıyorum. Takımıma ve camiaya yararlı olmak amacıyla elimden gelenin en şıksini yapacağım” dedi.

Uzun senelerdır futbol oynadığını ve Galatasaray’a aktarma şeklinde hayalini gerçekleştirdiğini kaydeden deneyimli futbolcu, “Her futbolcunun hayal ettiği, istediği yerler vardır. Uzun seneler Süper Lig’de oynadım. Belki biraz geç oldu ama nasip bugüneymiş. Transferim amacıyla çok sevindim. Hem de kendi memleketimi, Çorum’u da temsil edeceğim amacıyla gurur duyuyorum. İnşallah hem kendi hem de memleketim adına şık bir sezon geçiririm. 1 Temmuz’da kampa katılacağım” diye konuştu.

Ailesinin de Galatasaray’a aktarma olmasına çok sevindiğini dile getiren sarı-kırmızılı oyuncu, kendisini ve ailesini utangaç etmeyeceğine inandığını ifade etti.

– “Hamza hocayı utangaç etmeyeceğim”

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, eski teknik direktörü bulunduğunu ve kendisini çok şık tanıdığını bildiren Bilal Kısa, şu şekilde konuştu:

“Hamza hoca ile Akhisar’da bir 1,5 sene çalışma olanağı bulmuştum. Çok başarılı bir devre geçirmiştik. Zaten Hamza hoca oldukça sonra A Milli Takım’a sonrasında da Galatasaray’a gitti. Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’da olması beni ilaveten mutlu ediyor. Çünkü beni şık tanıyan bir teknik direktör. İnşallah onu utangaç etmeyeceğim.”

– “Garanti ücretimin çoksı maç başı şeklinde görünüyor”

Galatasaray’da alacağı ücret konusu ile ilgili eleştiriler yapıldığını fakat kendisinin bu hususta çok bir şey söylemesinin hatalı olacağını dile getiren deneyimli futbolcu, “Sonuçta benim aldığım ücret belli. Bu hususta herkes değişik düşünebilir. Sonuç şeklinde baktığımızda garanti ücretimin çoksı maç başı şeklinde görünüyor. Ben oynadığım vakit kazanacağım. Önemli bulunan Galatasaray’da oynadığım sürede takıma yararlı olabilmek, şık işler yapabilmektir. Ben bunun amacıyla çabalayacağım” ifadelerini kullandı.

– “Şampiyonluk, Fenerbahçe maçlarından çok oldukça mühim”

Fenerbahçe ile oynayacakları derbileri de sabırsızlıkla beklediğini izah eden Bilal Kısa, Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının dünyanın önde gelen derbilerinden biri bulunduğunu söyledi.

Galatasaray’ın uzun seneler Kadıköy’de galibiyet alamadığını bildiren Bilal Kısa, “Ancak bu sene ben ve arkadaşlarım Fenerbahçe maçında kazanmak amacıyla elimizden gelenin en şıksini yapacağız. Fenerbahçe maçları çok mühim ama neticede şampiyonluk çok oldukça mühim. İnşallah önümüzdeki sezon Kadıköy’den galibiyetle ayrılıp geride bıraktığımız sezon bulunduğu gibi ligi zaferle, şampiyonlukla tamamlarız” diye konuştu.

Çorum’un tek profesyonel takımı Çorum Belediyespor’u da yakından takip ettiğine ilgi çeken sarı-kırmızılı oyuncu, 3. Lig’de mücadelede eden kırmızı-siyahlı ekibin en azından PTT 1. Lig’de oynaması gerektiğine inandığını sözlerine ekledi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR