Seçme 2017 Yerli Komedi Filmleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

ALİ KUNDİLLİ 2 izle

Ali Kundilli 2 başrollerini Cem Gelinoğlu ve Zeynep Aktuğ’un başarılı performansları ile paylaştığı en iyi ve en sağlam yapımlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Komedi filmi seven herkes Ali Kundilli ve İlknur’un doğum macerasına gülmekten kırılacak. Hamile bir kadın olan İlknur bir gün rüyasında Ayvalık Küçükköy’de doğum yapması gerektiğini görür. Bu nedenle İstanbul’da doğum yapmaktan vazgeçer ve eşi Ali Kundilli ile doğum yapmak üzere Küçükköy’e doğru yola koyulurlar. Ekip olarak çıktıkları bu yolculukta maceradan maceraya atılırlar ve köye ulaştıklarında ise bu maceralar son bulmaz. Çünkü doğacak olan çocuk köy halkı için oldukça büyük bir önem arz etmektedir.

TARZAN EFSANESİ izle

Tarzan doğduğunda ne annesi ne de babası hayattadır. Onu goriller büyütmek zorunda kalır. Kısa zamanda onlardan biri gibi yaşamaya başlayan tarzan ormana gezi için gelen Jane’e deliler gibi aşık olur. Ancak o orman yaşamından bir hayli uzaktır. Tarzan ise elbette ki medeniyetten! Ancak bir orta yol bulurlar ve tarzan sevdiği kadın için medeniyette yaşamaya karar verir. Ancak olaylar onun peşini bırakmaz. Çünkü arkasından çevrilen hain planlar oldukça acımasız olacaktır. Bir gün sırf icabı tekrar Brezilya ormanlarına gönderilen tarzan, buradan çıkış yolunu nasıl bulacak dersiniz ? Tarzan Efsanesi mükemmel senaryosu ile sizlerle. Keyifli seyirler dileriz.

KÜÇÜK ESNAF İZLE

Berhudar babasının vefat etmesi ile birlikte hayatı birden alt üst olmuş bir gençtir. Çünkü onun babası tefeciler ile takılan ve onlara borcu olan biridir. Bu borç babasının vefat etmesi ile birlikte Berhudar’a kalır. Kısa zamanda bu parayı toplaması gerektiği söylenir. Ancak Berhudar küçük bir esnaf olduğu için bu parayı toplamak adına oldukça çok çabalasa da bu çabalar sonuç vermeyecektir. Ancak başına gelen bu bela onu hayatının aşkı ile tanıştıracaktır. Küçük Esnaf komedi dolu macerası ile sizlerle.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR