Selim Erdoğan Yaşadığı Zor Günleri Anlattı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2017 yılında uyuşturucu kullanma suçundan cezaevine giren oyuncu Selim Erdoğan, Covid-19 nedeniyle cezasını açık hava cezaevinde geçirmeye başladı. Tahliye sonrası röportaj veren oyuncu, içeride yaşadığı tüm zorlukları da anlattı.

3.5 yıldır uyuşturucu yüzünden cezaevinde olan oyuncu Selim Erdoğan, dışarıya çıktıktan sonra yaşadıklarını ilk defa Günaydın’a anlattı. Rahat bir hayat sürerken hapse girdiğini söyleyen Erdoğan, “Her şeyim vardı, değerini bilemedim. Allah bana ders vermek istedi” dedi.

“VARLIK İÇİNDEYDİM, ALLAH BANA DERS VERDİ”

Cezaevinde geçirdiği zor günleri anlatan oyuncu, “Çok zor günler yaşadım. İçeriye girdiğimde kızım bir aylıktı. Onun bebekliğini göremedim. En çok buna üzülüyorum. 2017’de cezaevine girmeden önce her şeyim vardı. Yıldız Kenter, Haldun Dormen gibi ustalar yetiştirdi beni. O kadar iyi eğitim aldım ki onlardan, oyunculuğuma da bunu yansıtmaya çalıştım. Kariyerimde çok iyi bir noktaydım. Şimdi çok daha iyi anlıyorum o zamanlarımın kıymetini. Her şeyim vardı; param, kariyerim, arkadaşlarım ama ben bunların değerini bilemedim. Sanki gözüme perde indi, kör etti o varlık hali beni ve Allah bana ders vermek istedi. Hepsi elimden kaydı, gitti. Erdal Tosun’un ani ölümü de beni psikolojik olarak etkiledi. Biz çok yakındık onunla. Hatta son kez evime gelip ziyaret ettiğinde bana “Çok güzel bir yerde yaşıyorsun, kıymetini bil” demişti. Bilemedim. Asla isyan etmedim yaşadıklarıma. Hani derler ya; her şerde bir hayır vardır diye. Benim de bu yaşadıklarımdan ders çıkarmam ve gençlere anlatmam gerekiyormuş diye düşünüyorum.”

3,5 yıldır cezaevinde olan Selim Erdoğan, yaşadığı zor günleri anlattı: Allah bana ders verdi

“DEVLETİMİZ UYUŞTURUCU KONUSUNDA İYİ BİR MÜCADELE YÜRÜTÜYOR”

Devletin uyuşturucu ile mücadele konusunda iyi çalıştığını belirten oyuncu, “Samimi düşüncelerimi paylaşıyorum sizinle. Gençleri korumak için çok ciddi bir mücadele gerekiyor. Ve devletimiz bu konuda çok haklı ve iyi bir mücadele yürütüyor. Kendi evladımı da düşünerek bunu belirtiyorum… Gençlere buradan tekrar tekrar söylemek istiyorum; lütfen uyuşturucudan uzak durun, kullanan insanlarla görüşmeyin. Dünyayı yakından takip ederek, kendinizi her gün daha fazla geliştirmeye çalışın” ifadelerini kullandı.
3,5 yıldır cezaevinde olan Selim Erdoğan, yaşadığı zor günleri anlattı: Allah bana ders verdi

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR