Sibel Alaş Şehit Yorumu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şarkıcı ve söz yazarı Sibel Alaş, dün akşam sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla son zamanlarda yaşananlara reaksiyon gösterdi. Alaş, Twitter hesabından, “Şehitler ölür, biraz oldukça sıkı çalışırsanız yurt da bölünür…” diye yazdı.

“KİMİN EVLATLARINI FEDA ETMEYE HAZIRSINIZ?”

Alaş, bunun sonrasında, “Evlatlarımızı feda etmeye hazırız” diyen Başbakan Davutoğlu’nun sözlerine de cevap niteliğinde bir mesaj yazdı: Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, “Feda edilmeye razı mısınız?”

“EYVALLAH DEMEYECEĞİM”

Büyük yankı uyandıran bu mesajlarının sonrasında kendine gelen reaksiyonlara de başkaldırı eden sanatçı, “Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben ‘eyvallah’ demeyeceğim evlatların ölmesine…” diye yazdı.

sibel-alas

Alaş’ın dün akşam yazdığı mesajlar şöyle:

– Başıma bir iş gelmeyecekse… Ya da gelecekse gelsin… Şehitler ölür, biraz oldukça sıkı çalışırsanız yurt da bölünür…

– Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. “Ölmez” dediğin şehidin anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna, sevdiğine, sevdiceğine sor bir de.

– Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, “Feda edilmeye razı mısınız?” @Ahmet_Davutoglu

– Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu.

– Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben “eyvallah” demeyeceğim evlatların ölmesine…

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR