Sosyalleşme Platformu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Facebook; kişilerin aktif olarak arkadaş edinmesini ve arkadaşları ile online bir şekilde sohbet etmesini sağlayan sosyal  bir uygulamadır. Bunun yanında Facebook, videoları, resimleri, yazıları ve daha birçok paylaşımı ücretsiz bir şekilde yorumlamamızı, beğenmemizi ve kendi profilimizde paylaşma imkanını sunmaktadır. Kurucusu; Mark Zuckerberg’dir. 4 Şubat 2004 tarihinde hayata geçirilmiştir. Günümüzde 1 milyardan fazla kişi Facebook platformunu kullanmaktadır.

En çok ziyaret edilen 3 web sayfasından biridir. Ayrıca tüm sosyal medya araçları arasında en popüler olanıdır. Bu dev platform için, Yahoo, Google gibi firmalar satın almak için teklifte bulunmuş fakat kabul edilmemiştir. Microsoft 24 Ekim 2007 yılında, 240 milyon dolar karşılığında Facebook’un %1,6’lık bölümünü satın almıştır. Facebook uygulamasının merkezi gerek kuruluş gerek kullanıcı açısından ABD(Amerika Birleşik Devletleri)’dir.

facebook-sayfa-begendirme[1]

Zaman içinde Facebook beğeni arttırma özellikle popülerliğin artması için önemli bir hale gelmiş, beğeni arttırma gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bunun yanı sıra kişilerin platformda paylaştıkları ürünlerin beğeni sayısı ne kadar fazla olursa o ürün o kadar fazla tercih edilmektedir. Açıklayıcı olursak ürünlerin tanıtımında beğeni toplanması daha fazla kazanç demektir. Facebook beğeni satın al alanında aktiflik gösteren web siteleri mevcuttur. Sizde beğeni satın alarak ilerleyişinizi sürekli katlayabilirsiniz.

İnstagram Takipçi Artırma Yolları

İnstagram fotoğraf, video veya bir yazı yazıp paylaşma adresidir. instagram ilk olarak iPhone telefonlarda ortaya çıkan ve zamanla diğer Android telefonlarda kullanılmaya başlayan fotoğraf, video paylaşma uygulaması olarak kullanılmaktadır. İnstagram’ın ünlüler tarafından da çok kullanılan bir uygulama haline gelmesi kişileri bu uygulamayı kullanmaya daha da itmiştir. İnstagram üzerinde takip edilen ve takipçilerim diye iki bölüm oluşmaktadır. Takip edilenler instagram hesabı sahibinin kendi takip ettiği kişiler ve kurumladır. Takipçiler ise instagram sahibini takip edenlerdir. İnstagram kullanan kişiler günümüzde instagram takipçilerinin çok olmasını istemektedir durum böyle olunca da kişiler çeşitli yollara başvurmaktadır bunu instagram takipçiarttırma diye adlandıra biliriz. İnstagram takipçi artırma çeşitli yollarla olmaktadır. Bunlardan biri instagram takipçi satın al yoluyla yapılan bazı sitelerin para karşılığı satmış olduğu instagram takipçileridir. Bir diğer takipçi artırma yolu ise bazı sitelerin tıklama veya beğenme yoluyla yapmış oldukları instagram takipçi artırma şeklidir. Bu  sitelerde beğeni ve tıklama başına instagram hesabımıza belli bir takipçi gelmektedir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR