Sperm Bağışlayarak 36 Çocuğa Babalık Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

39 yaşındaki James Christian Aggeles kağıt üstünde kusursuz bir sperm bağış adayı şeklinde duruyordu. Aggeles; suni zeka üstüne master derecesi yapmış, sinir biliminde doktorasına devam eden, 160 IQ’su bulunan, sıhhatli bir bağışçı gibi görünüyordu.

26 AİLE AKIL HASTASI ADAMIN SPERMLERİYLE ÇOCUK SAHİBİ OLDU

Aggeles’in bu rüya gibi özelliklere sahip oluşu çocuk sahibi olmayı isteyen 26 aileyi cezbetmişti. Lakin Aggeles hüküm giymiş eski bir mahkum ve aynı vakitte bir akıl hastasıydı. Gerçek kimliği açığa çıkınca ile ilgili dava açıldı. Yapılan soruşturmalar neticesinde Aggeles’in 36 çocuğun dünyaya gelmesinde sperm sahibi şeklinde katkısının varbulunduğu meydana çıktı.

HER ŞEY E-POSTADA KAZARA VERİLEN KİMLİK BİLGİSİYLE ORTAYA ÇIKTI

2006 senesinde Angie Collins ve Elizabeth Hanson çifti dört aylık incelemeleri neticesinde doğru sperm bağışçısını bulduklarına inanarak ‘9623’ kodlu bağışçının spermleri amacıyla Xytex Sperm Bankası’na başvurdu. 2007 senesinde bankadan aldıkları sperm neticesi çiftin oğulları dünyaya geldi. Oğullarının doğumundan sonra Xytex Sperm Bankası’ndan aldıkları e-postada ‘9623’ kodlu bağışçının kazara açıklanmış bulunan kimlik verilerini gördüler. Collins ve Hanson çifti verileri denetim ettiklerinde gerçekten her şeyin bir düzmeceden ibaret bulunduğunun farkına vardılar.

sperm-bankasinda-buyuk-skandal_x_8351820_4299_z1[1]

SPERM BAĞIŞÇISI, AKIL HASTASI VE TESCİLLİ HIRSIZ ÇIKTI

Aggeles, gerçekten akıl hastanesine devamlı girip çıkan bir şizofreni hastasıydı. Aggeles üniversite mezunu da değildi ilaveten uzun vakitli bir işte çalışmamıştı. Bir eve girip müzik aletleri çalmak suçundan hüküm giymişti ve 10 sene hapis cezasına çarptırılmıştı. Kendisine verdiği cezanın 8 ayını hapiste geçirmiş oldukça sonra şartlı salıverilmişti.

17’Sİ KIZ 19’U ERKEK TOPLAM 36 ÇOCUĞUN BABASI

Dava tutanaklarında Aggeles’in 2000 ile 2014 arasında Xytex Sperm Bankası’na sperm bağışladığı meydana çıktı. Bu vakit zarfında dünyaya gelen 17 kız ve 19 erkek çocuğa babalık yaptığı anlaşıldı. Bu 36 çocuğun içerisinde en büyüğünün 12 yaşında bulunduğu belirlendi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR