Survivor Haziran Özeti Son Bölüm

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor ünlüler gönüllülerde bu hafta finalistler ödül için yarışıyor. Geçtiğimiz hafta survivor yarışmasında elenen Hayim’in ardından survivor yarışmacıları 4 kişi kalmış ve survivor ünlüler gönüllüler 2012 yarışmasında 4 final yarışmacısı belli olmuştu. Hasan, Nihat, ANIL ve Begüm Kıbrısta yapılacak olan Survivor finaline gitme hakkı kazanan finalistler olurken, Hayim son anda Begüm’le girdiği SMS oylamasını kaybederek elendi ve survivor adasına geçtiğimiz hafta veda eden son isim oldu.

Survivor 2012 yarışmasında ödül oyununu kazanarak erken tatile çıkan isim ise Hasan oldu. Hasan 3 gün boyunca tatil yapacak ve kıbrıs adasında yapılacak final için gelecek. Survivor kalan 3 yarışmacı ise Nihat, ANIL ve Begüm son 1 hafta daha survivor adasında kalacaklar. Önümüzdeki hafta sadece ödül oyunu yapılacak ve yarışmacı elenmeyecek. Ancak sonraki hafta 4 yarışmacıdan biri SMS sonucu elenecek ve kalan 3 yarışmacı ise survivorda yapılacak kıbrıs oyunlarını oynayacak ve kazanan tam 500 bin TL’nin sahibi olacak. Büyük ödülü Hasan, Nihat, ANIL, Begüm 4’lüsünden biri alacak’ken Kıbrıs’ta tüm survivor yarışmacıları bulaşacak.

Survivor ünlüler gönüllüler 2012 16 haziran 2012 cumartesi fragmanı ve özeti henüz yayınlanmadı. Ancak olacaklar az çok belli. Geçtiğimiz hafta düşen Nihat ve Begüm sakat olarak yarışmaya devam ediyor. Nihat miğde boşluğuna gelen tahtanın acısını hala hissediyor. Begüm ise Emar çekilmesi için doktorlardan gelecek bilgiyi bekliyor ve sağ ayağının diz kapağı sakat durumda yarışmaya devam ediyor. Tüm yarışmacıların önümüzdeki hafta iyileşmeleri şart çünkü, 1 hafta sonra Kıbrıs’ta büyük final olacak ve yarışmacıların survivor büyük ödülünü kazanmaları için kendilerine güç toplamaları şart.

17 Haziran 2012 pazar günü survivor ünlüler gönüllüler 2012 yarışmasında eleme ve konsey olmayacak. Ancak odül oyunu olacak. 18 haziran 2012 pazartesi günü ise SMS sonuçları olmayacak ve elenen isim olmayacak. Bu sevindirsede survivor ünlüler gönüllüler 2012 yarışmasının sonuna doğru geldiğimizi göstermektedir. Survivor özeti ve fragmanı yayınlandığında izleyebileceksiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR