Survivor Bölüm Kim Elendi Cevher mi Hayim mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor 2012 Ünlüler Gönüllüler tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu hafta annesi beyin kanaması geçirdiği için apar topar özel uçakla istanbul’a gönderilen Nihat Altınkaya annesini gördü ve sağlığına kavuşan annesine veda ederek tekrar adaya döndü. Survivor 2012 için bu hafta şahane bir ödül vardı. Yarışmacılar Newyork’a gidecek 10 bin tl değerinde alışveriş yapabilecek ve Newyork’u helikopter ile kuş bakışı göreceklerdi. Ödül oyununda Hayim, Cevher ve Hasan bir takım oluştururken ANIL ve Begüm ise diğer takımı oluşturan yarışmacılar oldu. Nihat ise annesini görmek için istanbul’da olduğu için ödül oyununa katılamadı. Ödül oyunu oldukça çekişmeli geçsede bu haftada survivorda ödül oyununu kazanan isim ANIL ve Begüm oldu. Ödüle götürmek istedikleri isim ise Hasan oldu. Hayim ise bu duruma üzüldü ve adaya döndüğünde Cevher ve Nihat’a üzüntüsünü açıkladı. 24-25 saatlik uçak yolculuğundan sonra tekrar survivor adasına gelen Nihat ise Cevher ve Hayim’le birlikte muz yerken, Hasan, ANIL ve Begüm Newyork’ta gezmede, alışverişte ve Ricky Martin’inde içinde bulunduğu müzikal gösterisinde ve ayrıca helikopter turundaydılar.

Survivorda bu hafta sıra dokunulmazlık yarışmasına geldi. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim dokunulmaz olacak ancak arkadaşını koruma hakkına sahip olmayacaktı. Nihat yada ANIL’ın dokunulmaz olması durumunda ise ister dokunulmazlığı kullanmaz isterlerse bir arkadaşlarına hediye edebileceklerdi. Denge oyunu sonrası dokunulmazlık oyununu Finalde Hasan’la yarışan Nihat kazanırken Nihat ve ANIL dokunulmaz olduğu için adaya bu hafta Hasan, Cevher, Hayim ve Begüm gibi gönüllü yarışmacılardan biri veda edecekti. Ada konseyi yapılmadan önce Nihat dokunulmazlığı hak ettiğini düşündüğü bir isime yani Hasan’a verirken, geriye kalan isimler Haym, Cevher ve Begüm oldu. 3 Cevher, 2 Hayim ve 1 Begüm oyları çıkarken SMS’e kalan isimler Cevher ve Hayim oldu. Cevher ve Hayim bu hafta survivor 2012 konseyinde en çok adı yazılan ve gitmesi için ismi verilen yarışmacılar olurken Cevher ve Hayim yarın açıklanacak SMS oyları sonucu ada veda edecek 1 yarışmacı olacaklar. 4 Haziran 2012 pazartesi gününe ait survivor yayınlandıktan sonra adaya veda edecek olan yarışmacıyı açıklayacağız.

4 Haziran 2012 Survivor’da SMS oylaması sonucu elenen ve bu hafta survivor adasına veda eden isim Cevher Oldu. Hayim survivor’a devam eden yarışmacı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR