Survivor Duygu Elendi mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına damgasını vuran Duygu dün gece açıklanan SMS oylaması sonucunda elendi. Gönüllüler takımının dokunulmazlık oylamasını kaybederek arkadaşlarının kendisini yazması ve Murat ile çıktığı SMS oylamasında halk tarafından daha az oy alarak elendi. Survivor Duygu’nun elenmesi herkeste şok etkisi yarattı. Geçtiğimiz haftalarda yarışma başladığından bu yana anlaşamadığı Bozok’un elenmesine sevinen Duygu bu kez kendi elendi. Birçok Survivor izleyicisi ise durumdan memnun yorumlar yaparken, birbirinden ilginç tweetler geldi.

2013 Survivor Duygu Elendi

Survivor yarışması 2013 yılı için hem Ünlüler takımı olarak hemde Gönüllüler takımı açısından güçlü yarışmacılarında yer aldığı ve diğer survivor yarışmalarına göre daha uzun süren bir program yapıldı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programında yarışmanın başladığı ilk günlerde Bozok’la tartışma yaşayan Duygu sonrasında Gönüllüler adasında adeta istenemyen yarışmacı ilan edilmşti. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında seyirci tarafından gönderilen oylar sonucunda sürekli adada kalan Duygu zaman zaman aldığı dokunulmazlık sembolüylede yarışmada son haftalara kadar geldi. Ancak, Duygu 28 mayıs 2013 salı günü açıklanan oylama sonucuna göre elendi.

Survivor Duygu mu Murat mı?

Survivor yarışmacılarının en çok sorun yaşadığı Duygu adaya veda etmeden önce elenme ihtimaline karşı yaptığı davranışlar ve hatalar için herkesten özür diledi. Murat konseyde elenmeyeceğini hissettiğini ancak elenirsede arkadaşlarının kendisi kadar iyi yarışacağını dile getirdi. Nitekim söylediğide oldu. Duygu son zamanlarda kaybettiği oyunlar, Irmak’a karşı yenilmesi, Ümit Karan’la tartışmaları ile seyircilerden eksi not aldı. Haftalardır seyircilerin oylarıyla adada kalmayı başaran Duygu bu kez Murat ile çıktıgğı SMS oylamsaı sonucu elenerek adaya veda etti. Duygu mu Murat mı kim elendi? sorusunun cevabıda böylece yanıt bulmuş oldu. Survivor Duygu elenerek 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına veda eden isim oldu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR